24 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Na pewno fajnie wyjdzie
![]() ![]() W tym tygodniu czeka mnie tworzenie wezgłowia łóżka - szycia to tam będzie niewiele, ale nauczę się oblekać guziki. I mam zamówienia na kominy, tak się znajomym podobały nasze (czyli mój i niemęża) ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No widzisz, jaką furorę zrobiły, ja szukam jakiegoś godnego polecenia sklepu internetowego z dzianinami, wiesz typowe dresówki, niedrogie a dobrej jakości. Korci.mnie bluza którą widziałam tu na forum, chociaż pojęcia nie mam jak się za nią zabrać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
FF...oczywiście koniecznie pokaż coś stworzyła!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witamy nową koleżankę na forum ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
jak sprawuje się nowa maszyna? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nawet nie miałam kiedy jej wypróbować, pochłonął mnie remont i praca, na hobby zabrakło czasu
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
rozumiem, też ostatnio moja doba jest za krótka. Jestem ciekawa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooo, nareszcie udało mi się wykroić trochę czasu na maszynę
![]() Uszyłam bluzkę dla bratowej (nie wyrobiłam się na urodziny, ale co się odwlecze.. ![]() Wiem, że papavero nie ma tu najlepszej opinii, ale ten wykrój mi się sprawdził, uszyłam też jedną sukienkę stamtąd i mnie pasuje. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A gdzie focia? ________________________________________________________
|
24 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.