24 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie wrzucę, jak przeprasuję
![]() A ten Łucznik 466 szyje tak cichutko w porównaniu do 451, miodzio! Tylko regulator obrotów muszę wymienić - podłączyłam ten od 451 z nowym przewodem i też prawie się zjarał, maszyna zaczęła sama szyć, dokładnie jak poprzednio. Okazuje się, że to regulator zrąbany, a nie kabel ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-29 16:01:08 przez FF --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojoj, uważaj na siebie, co się nie sfajczysz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Są i fotki.
Wykończyłam zygzakiem, bo nie chciało mi się przewlekać owerloka z białych nici (drugi komplet mam czarnych, więc też w sumie średnio by to wyglądało). Nie zjedźcie mnie za to ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna!!! Podoba mi się ta dresówka- materiał. Bluza oczywiście też. ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetne! pięknie uszyte, super ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podklejałaś dekolt czymś? bo nie widać tam nic, a tak równiutko gładziutko przeszyty ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale super bluza i kolor fajny bardzo ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję
![]()
Hehe, właśnie mi przypomniałaś, że mogłam dać taśmę flizelinową - znaczy nie podklejałam ![]() ![]() No i przez chwilę sądziłam, że wystarczy mi na dłużej ten 466, ale jednak dochodzę do wniosku, że wolne ramię sporo ułatwia. Muszę poważnie porozmawiać z niemężem ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No fakt - wolne ramię daje poczucie "luksusu" przy pracy. ![]() Doceniłem to, kiedy kupiłem Silverkę, bo przedtem przechodziłem straszne mordęgi na płaskiej Wifamie... To ciągłe podkładanie, przerywanie, żeby podciągnąć np. mankiet, a zarazem upilnować wdawanie dołu... No horror... Ale dało się! To i na Łuczniku się da! Pisałem niedawno o modelu 466, bo sąsiadka mi go przyniosła do regulacji - to jest niezniszczalna maszyneria! Przypuszczam, że w razie wojny to na niej będzie można szyć części do czołgów! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i fajny ciuszek, satysfakcja z uszycia też, ja tak mam ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
24 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.