24 strony: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Świeżynek
|
|
Czesc FF
Nie obraz sie,ale te portki w ogole nie leza, wygladaja jak bys je zalozyla tyl na przod. Nie mowie tego po zlosci, nie kieruje tez slow do twojej osoby, oceniam to co widze, a widze spodnie, ktore ciezko jest w ogole nazwac spodniami. Sa bardzo niepoprawnie skrojone, nie maja tez nic wspolnego z dzisiejsza moda. Reszta rzeczy ktore uszylas jest w sumie fajna. --- Ostatnio edytowane 2015-07-14 17:33:12 przez marco --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
marco nie martw się - te spodnie to baggy i to hit mody teraz i tak właśnie mają wyglądać!
FF nerka <3 ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Tak? kurcze u mnie takich spodni nigdzie nie widzialem, wygaldaja jakby byly bardzo zle skrojone :0, to przepraszam jesli takie bylo zalozenie, to ok .
--- Ostatnio edytowane 2015-07-14 17:35:44 przez marco --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, marco, tak miało być, to są spodnie baggy, leżą tak, jak powinny, i są modne
![]() |
|
Świeżynek
|
|
Zgadza sie
![]() ![]() ![]() No to coz ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-07-14 20:54:48 przez marco --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
LaGre, nerka już była "na mieście", jest ekstra, tylko pasek sobie skrócę
![]() Teraz mogę się zebrać na odwagę i uszyć wg tutka Rojkowej ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o ja też też chce tutek
jak Rojkowa wróci to muszę się do niej uśmiechnąć ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jak tak sobie jeszcze popatrzę na te wszystkie Wasze uszytki, to nie minie koniec 2015, a na kurs polecę ! Motywujecie !
Spodnie I klasa ! chociaż osobiście dodałabym jeszcze jakąś czarno - zieloną lamówkę na kieszenie ![]() Najchętniej zielone liście na czarnej rypsowej tasiemce ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
albo czarne z ćwiekami ... och chcę takie ! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
FF, ale nera!! Spodnie...no w gruncie rzeczy nie są dla mnie, więc jeślj dobrze sié czujesz to ok
![]() |
24 strony: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.