83 strony: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Zwabiona dźwięcznymi okrzykami Mmstycha i trzaskiem rozpadającej się szczęki Rojkowej przybiegłam czym prędzej i dobrze, że pod zacnym mym zadkiem krzesło się znajdowało, bo bym niechybnie zemdlała z wrażenia. Przecież jak Aśka te nerki wystawi, to ją staranują tam. Zibi, you're the BOSS!!! ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
no a teraz to ja ze śmiechu po podłodze się tarzam ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Do kabaretu? Nie ma mowy, wystarczy, że już mieszkam w Domu Wariatów Słówko o ptaszkach jeszcze --- Ostatnio edytowane 2015-04-18 23:15:34 przez Trauta --- ________________________________________________________
|
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
|
Całe szczęście, że nie jesteśmy "normalni", bo nie byłoby tego forum i takiego zakręconego towarzystwa! Inne obrazki - pewnie, że mam, bo zawodowo zajmuję się grafiką i z tego żyję od 30 lat. Tylko, że zawsze rozdawałem niewykorzystane obrazki, jeśli tylko się komuś spodobały, dlatego zostało mi ich niewiele... Ale nie chcę zaśmiecać forum o innej przecież tematyce, ani wątku Asi, dlatego pokażę tylko wycinek. Po tych wszystkich latach już mi zbrzydło zawodowe, rzemieślnicze klepanie projektów pod dyktando klientów i z tym większą radochą robię to dla pasji. Odnajduję w tym znowu przyjemność. A jeszcze kiedy widzę, że się podoba - to bezcenne! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Prace super, najbardziej zahipnotyzował mnie portret Basi ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Piękne prace ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
No piękne prace Trauta, DÓŁ to moje dzieło ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Piękne to wszystko!!! Eeee....To ja sobie tylko obciachu narobiłam tymi moimi obrazeczkami.
...I nie ma jak to " między nami wariatami" --- Ostatnio edytowane 2015-04-19 11:49:10 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
No coś Ty Mmstycha, piękne Twoje malunki, nie wiem o co Ci chodzi! Macie talent i oko Doglądanie na forum stało się moim maniactwem A co do fijoła... No cóż, u mnie się już do mojego zrytego beretu przyzwyczaili, nie robią na nich wrażenia moje salwy śmiechu sprzed monitora Ptaszkowe doły ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Mmstycha, nie żartuj sobie! Pięknie malujesz i nie ma tu żadnego obciachu, wręcz przeciwnie!!! Pokazuj więcej, bo to dla oczu przyjemne, takie rzeczy oglądać Ja to jak wchodzę na to forum, to za każdym razem mam takie wybuchy śmiechu, że już się chyba u mnie wszyscy przyzwyczaili Podaję tu linka do mojego tutorialu na kosmetyczkę, bo ten piękny materiał własnie na tym forum nabyłam, od jednej z naszych koleżanek http://rojkowa.pl/?p=549 ________________________________________________________
|
83 strony: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook