Stara Gwardia
![]() |
|
Witam wszystkich ![]() No to i ja postanowiłam się trochę popochwalać swoimi uszytkami. Szyję torby z ekoskóry, skóry i płótna. Materiały, z których szyję, pochodzą z recyklingu, tzn. skupuję po produkcyjne resztki od producentów. W marcu czekają mnie pierwsze targi, na których będę wystawcą i mam strasznego stresa przed tym debiutem ![]() Pare moich toreb: ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i tak naprawdę pierwszy raz poddaję się pod ocenę osób umiejących szyć ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najbardziej podoba mi się żółta, zresztą wszystkie ładne ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
świetne torby, profesjonalnie wyglądają ![]() No i zdjęcia mi się podobają bardzo! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rawka, dziękuję Ci, a zdjęcia to w namiocie bezcieniowym robione. Właśnie ja nie mam zdolności do zdjęć, takie z tłem, modelami to mi nie wychodzą ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
kolejny argument, żebym sobie zrobiła namiot bezcieniowy! Też robię fatalne zdjęcia, jak widać zresztą ![]() jaki masz namiot? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No nie wiem jak to opisać, tu jest zdjęcie całego zestawu http://rojkowa.pl/?p=217
mam nadzieję, że sie dobrze skopiowało ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jest namiot i dwie lampy na statywach z parasolkami ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
o, fajny! robisz potem coś jeszcze ze zdjęciami w programach graficznych, czy samo światło z namiotu wystarcza? ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.