83 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Sbie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A żeby nie było, że samymi torbami żyję, to pokażę jeszcze wór na zabawki, pojemniki na auta, plecak (w sumie uszyłam takie 3) i torba jamnik z kominem w komplecie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
torebki bardzo mi się podobają ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rojkowa, super!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Iwi. Chociaż ten worek wyszedł mi słabo usztywniony, i jak nie jest wypchany zabawkami to pada na podłogę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może materiały od Zibiasza będą dobre, zapytaj go na priv. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
Fantastyczne pomysły i wykonanie. Zachwyciła mnie 4 pozycja: torba worek. Widziałam niedawno podobne cudo w sprzedaży ze skóry. Specyfika produktu polegała na tym, że był to worek, który zmieniał się w elegancką torebkę. ![]() ________________________________________________________
Nauczyciel konstrukcji odzieży, kroju i szycia. http://www.kursykrawieckie.edu.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zwykle super ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja co prawda jestem konkurencją, bo też szyję torby. Ale to nie znaczy, że nie mogą mi się podobać torby rojkowej! Są świetne, moja domowa maszyna w ogóle takich eko skór nie trawi, nawet z teflonową stopką. Bardzo podoba mi się pomysł dodawania portfelika do kompletu ![]() P.S. Jutro ja się pochwalę swoimi torbami. Też mam namiot bezcieniowy, ale jeszcze go nie użyłam ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.