83 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję,to super bo prostym ściegiem chyba łatwiej ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super torby szyjesz! Ta czarno żółta <3
przyjemnie się ogląda takie prace i zdjęcia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
BarBór, dzięki wielkie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wynalazłam na działce kawałek srebrnej izolacji i taką torbę z sercem izolacyjnym uszyłam. Muszę znaleźć więcej tego czegoś srebrnego bo się pięknie świeci pewnie do budowlanego muszę uderzyć) ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-03 20:28:02 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooo jakby moje choć w połowie tak średnio wychodziły to by mi wystarczyło w zupełności. ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na zdjęciu nie widać tak bardzo...że się odrobinkę tak jakby marszczy ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-03 20:25:59 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przecież nikt z otwartą torebką nie chodzi (i jak nie zwrócisz uwagi na coś, to niewielu zwróci ![]() ![]() ![]() A to serduszko izolacyjne jest super. Obie mi się podobają. --- Ostatnio edytowane 2015-03-03 20:27:36 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ok, zrobiłam edycję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
chociaż ja to i tak widzę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.