83 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Zobaczyłam i padłam, cudne te Twoje torby ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ajaj, Trauta, buraka strzeliłam! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mam linijkę aż 50cm! Szaleństwo ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rojkowa, super masz te torby, naprawdę fajne! Jak będziesz otwierać sklep na etsy.com, to zanim otworzysz to daj znać, zaproszę Cię i będziemy miały darmowe wystawienia.
Bo masz i produkty i zdjęcia z naprawdę potencjałem etsowym! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten burak niepotrzebny, ja mam długą, elastyczną linijkę, metrów krawieckich zr trzy... i co z tego, jak takiej torby nie uszyję, hihi ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Linijka 50 cm?! Toż to szaleństwo ![]() ![]() Rawka, ktoś już mi etsy polecał, że niby na zachodzie bardziej doceniają taką twórczość itd. No ja niedawno otworzyłam się na dawandzie, dwie torby sprzedałam i cisza. Aż promocje zrobiłam i dalej cisza ![]() Trauta, to może kup se linijkę 20 centymetrową? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A, i kupiłam właśnie pisak do tkanin...coś będę modzić ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Haha moje też coś nie chcą przemówić ![]() Co do pisaka to trzeba zaprasować. Po wyschnięciu, gorącym żelazkiem, żeby utrwalić kolor. Na opakowaniu nic nie pisze, co i jak? --- Ostatnio edytowane 2015-03-04 15:50:31 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
83 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.