83 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
to taki pisak, bez opakowania był ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W większości pisze o zaprasowaniu. ![]() Myślę, że i tak nie zaszkodzi prasowanie, a jak ma pomóc to chyba dobrze. --- Ostatnio edytowane 2015-03-04 16:13:37 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
na śniadankach pisałam takim markerem do podpisywania płyt cd. Nie sprało się, choć troszkę wyblakło. Dlatego wolałam coś konkretnie do tkanin. To zaprasuje i potem wypiore i sprawdze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziś zakończyłam szycie toreb na sobotni festiwal i jestem z siebie mega dumna ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ![]() Już minie przyciągają trzecie od jednej i drugiej strony na wieszaku. Jak będzie "po" to wklej zdjęcia ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-05 15:42:49 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, dzięki ![]() ![]() A całe to szycie postanowiłam zakończyć mocnym akcentem, tzn torbą trudną i skomplikowaną. Wymyśliłam sobie taką, pół dnia ją szyłam, szwy równe i w ogóle ... ale taka mało efektowna chyba. No ale jakby nie było i tak jestem z niej trochę dumna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Elegancka ![]() ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Masz talent!
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudownie wyglądają ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
83 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.