83 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
103,4 centymetra ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj to o dużo się pomyliłam, następnym razem bardziej trafię ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nieee, następny konkurs już będzie na pewno inny. Mało kreatywnie by było ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czekam, czekam...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Alee dawno mnie tu nie było ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyno, jak Ty to robisz??????? ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trauta, ja na razie na mały plus wychodzę, ale mchu na twarzy Ci nie życzę więc z tego majątku może kiedyś coś będzie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo pewnie za tanio swoje prace sprzedajesz. Ogłaszasz się gdzieś? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo pewnie za tanio swoje prace sprzedajesz. Ogłaszasz się gdzieś? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już i tak drożej niż kiedyś, choć mój mąż i tak jeszcze na mnie krzyczy za to ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.