83 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
O, znajoma twarz na fb ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma sprawy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ajaj, dzięki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rojkowa, ta błękitna torba jest ze skórki, prawda? I ty ją za 90 zł sprzedajesz??? Czyś ty babo z konia spadła? Skóropodobny chiński szajs widziałam za 2x tyle!
Jak tylko będę w Pl to zamówię u ciebie torbichė..paczka by tu chyba nigdy niecfoszła ;( |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nieeee, to skaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nasza Rojkowa najwidoczniej chce Chińczykom konkurencję zrobić ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ups...ale to i tak unikat w tym kolorze.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no kolor rzadko spotykany. Ceny mam takie (narazie) bo jeszcze korzystam z mojego źródła tanich materiałów. Jak mi się to źródło skończy (oby nigdy), to będę musiała je podnieść i tak zrobię, bo mnie zusy i te inne koszty zjedzą ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-15 15:52:50 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
no ja też jestem na Twoim fejsie ![]() Piękne masz te torby, poważnie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Źródełko niech nie wysycha, bo fajne. A ta błękitna na fejsie to jak obsesja- jeszcze raz se zerknę i jeszcze...
To taki sam model jak ta żółta duża? ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
83 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.