83 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny, to super że jesteście, tak raźniej od razu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rawka - Kidsme? ![]() no przecież. Ja też jestem u Ciebie i powiem Ci, że masz dar do pisania! Najpierw się uśmieję zanim zalajkuję ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-15 21:59:25 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
no ja ![]() Dzięki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooo, przyciągająca niesamowicie ta błękitna. Ty już torby naprodukowałaś, a ja czyszczę. Same białe płachty dostałam i ze dwa małe kawałki zieleni i brązu, to mi je Młody zwinął. Do testowania wystarczy ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Haha, zszywaczem, a jak ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rojkowa, ciesz się, bo to znaczy, że super model Ci się udał
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale na lato jasne kolorki i białe jak znalazł ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-16 18:25:00 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cieszę się, i to bardzo. Po prostu ostatnio szyję bez dnia przerwy i zmęczenie mnie dopadło. Postanowiłam wprowadzić zasadę, że w weekendy do maszyny nie siadam. Mmstycha, ja ciągle na te jasne skaje szukam zastosowania i nic wymyślić nie mogę. torby by się szybko brudziły. Poupychane mam w szafach gdzie się da, masakira normalnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szczerze powiedziawszy to uciągłam (bo to nie szycie ![]() ![]() ![]() I tak z czymś pomieszany ten biały całkiem fajnie wygląda. Żeby jeszcze mi to maszyna chciała jakoś lepiej szyć, po tej prawej stronie. Z lewą nie jest źle. Też starego mojego łucznika wydarłam. ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-16 20:07:07 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A że się pobrudzą, no to co. Jak Twoja, to wiesz jak to wyczyścić. A jak czyjaś to niech ten ktoś uważa, żeby nie pobrudzić- albo porady udzielić jak wyczyścić. ![]() ________________________________________________________
83 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.