83 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie moje kolory, ale fason super....no i to idealne wykończenie!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O kurczątko! Faaaajna osa ![]() ![]() ![]() ![]() Bez złośliwości to było ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-23 22:24:04 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
elegancki pasiak, hehe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ludziska, trzeba będzie chyba tera coś od Rojkowej zakupić, bo za kilka miesięcy zrobi się firma ALarojka i przynajmniej mnie nie będzie stać ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Już widzę oczami wyobraźni aresztantów z Białołęki, Siedlec, czy Potulic z torebkami! ![]() I jak się nimi naparzają! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Asiu! Zamieszczam fotkę tutaj, bo nie udało mi się załączyć do wiadomości prywatnej. Coś mi się pokiełbasiło ostatnio z załączaniem obrazków...
To próbka i dla mnie nowość, bo na takim płótnie jeszcze nie malowałem; no, trzeba przyznać, że lekko nie było i musiałem obczaić całkiem nową technologię, ponieważ to płótno jest strasznie chłonne, ale wchłania głównie pigment! Czyli trzeba byłoby malować każdą rzecz dwa razy, albo stosować białą podmalówkę. Ale od czego ma się doświadczenie? ![]() Wykombinowałem nowy sposób malowania i działa. Trwa troszkę dłużej, ale się sprawdza. Dlatego dopiero dzisiaj jest prototyp, bo musiał wyschnąć. Jednak widzę, że będzie gitarka! ![]() Tylko jeden z tych obrazków, które sobie wybrałaś - może nie wyjść. Chodzi o te drobne igiełki młodego pędu kryptomerii. To się raczej zagubi w gruzłach surowego splotu i powstanie tylko szum... W każdym razie na obecnym etapie mojego rozpoznania materiału. Być może coś wymyślę, ale to wymaga kilku prób. Zaproponuję Ci jakiś inny motyw. Może, np. tańczące żurawie? I jeszcze na koniec - czy mogę zamieszczać na tych malunkach moje malutkie logo? Albo chociaż faksymilkę? ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny malunek!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest Pięknie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rzeczywiście, malunek robi wrażenie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.