83 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Jest i trzecia torbelka. ![]() Na zdrowy rozum powinny być trwalsze, niż na bawełnie, ale kto to wie..? ![]() Właśnie startuję na pocztę i wysyłam. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O ja, teraz dopiero zobaczyłam malunek drugi, no i trzeci. Wszystkie są super ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zaprawdę powiadam Wam, piękniste. Już się nie mogę doczekać efektu końcowego, więc upraszam gorąco pracowników Poczty Polskiej o spięcie się tam, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę i dostarczenie w trybie najpilniejszym obrazów, co byśmy mogli podziwiać arcydzieła w możliwie najkrótszym terminie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trauta, za piękny dobór słów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No nie wytrzymam! Nera mi w końcu wyszła ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo, starałam się ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trauta, Ty to nawet starać się nie musisz. Uwielbiam Twój styl pisania, zawsze wywołuje u mnie uśmiech na twarzy ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Mam nadzieję, że dojdą, bo wysłałem polecony priorytet.
I mam też nadzieję, że nie będą śmierdziały fajami, bo specjalnie do wyschnięcia wynosiłem je do drugiego pokoju, a przy malowaniu nie paliłem, bo miałem zajęte ręce. ![]() Wpadłem również na nową koncepcję, że jeśli te motywy będą słabo szły, to mógłbym podobną techniką malować np. żaglowce w dynamicznych ujęciach. Tylko tam u Ciebie, na Pomorzu, to pewnie takich gadżetów jest masa? No nic, się zobaczy... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No zobaczymy najpierw te, wiosna jest, ptaszki ćwierkają itp ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
83 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.