83 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękujemy   Niteczka, chcesz to podsyłaj  A jeśli chodzi o choroby to powiem tylko tyle : nienawidzę ich!!!    --- Ostatnio edytowane 2015-04-01 15:45:52 przez rojkowa --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| A dziś przyjechała do mnie moja nowa koleżanka, prosto z Łodzi   na razie wzięłam juki ddl8700H, na moje teraźniejsze szycie starczy. Następną planuję z transportem. Napatrzeć się nie mogę na nią  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Piękna!! Pewnie bym siedziała i głaskała.
 Nie no, a torebki to mariaż iście udany i widzę, że już tylko jedna została. To się będę zapowiadać... | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Zapowiadaj się, koniecznie   a torebek już nie ma, sprzedały się wszystkie i pare zamówień na przyszłość   I tak, właśnie siedzę i głaszczę, hehe   --- Ostatnio edytowane 2015-04-01 20:28:12 przez rojkowa --- ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Gratuluję   nowej maszyny jak również nowych super toreb. Maszyna fajna, solidna (znam bo mam  , no tylko trochę szkoda tych dodatkowych transportów ale pewnie i na nie przyjdzie czas  ) oby super się sprawowała i powstawały na niej kolejne cuda  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| ooooo, super, to ja wiem gdzie będę uderzać w razie problemów   ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| pewnie , pytaj, chociaż maszyna z tych bezproblemowych   | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| 
 Och, Asia!
 Jaką mi radochę sprawiło, kiedy zobaczyłem te wycacane torbeńki!!!   No miód-malina-ultramaryna!   Jestem dumny, że przyłożyłem rękę do takich cudeniek!   Zamawiaj kolejne, kiedy tylko zechcesz! P.S. Pozwolę sobie pochwalić się nimi na swojej osi czasu, dobrze? Przy okazji i Tobie nakręcę troszkę reklamę...  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| JaCieNieMogę! Takie torbiszcze.... Zdecydowanie Bozia wysoce niesprawiedliwie rozdziela talenty i umiejętności! 
 Dzisiaj uszyłam pierwszą w swoim życiu rzecz z wykroju, jak dla mnie, trudna  W jaki samozachwyt nad nią wpadłam, tym bardziej, że była to spódniczka dla starszej córy, nawet jej się bardzo spodobała, a marudzi zazwyczaj nieziemsko nad moimi propozycjami garderoby. I tak chodziłam, wzdychając i się swym sukcesem napawając. Od wszystkich członków rodziny, nie wyłączając psa i żółwia, wymagałam peanów i hymnów pochwalnych na cytrze wygrywanych niemalże. Do czasu.... Chcąc odetchnąć nieco od tego uwielbienia, zerknęłam, najpierw na fb, potem tu... No i nie muszę chyba nikomu mówić, że szlag mnie trafił nagły i o niespotykanej sile. Jak śmiecie, Rojkowa, takie rzeczy mi tu popełniać. Wraz z Zibiaszem chcecie żebym padła tu któregoś dnia trupem przed monitorem  ! Nieładnie, tak czyhać na moje życie   Porażająco piękne torby, duet Wam się udał, brawo    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Zibiaszu, bez Twoich malunków to by były zwykłe, ponure torby, a tak to zrobiły furrorę   Jest jeszcze zapotrzebowanie na drugą brązową, czerwoną i w ogóle chcą wieeecej  Muszę tylko zakupić len. Wcześniej kupowałam worki w sklepie militarnym, teraz chyba poszukam na allegro na metry. Nie wiem tylko jak napisać ZI fashionation w poście, żeby się zaświeciło jako odnośnik. I mam następny pomysł, na nerki z lnem z przodu i np. namalowanym ptaszkiem   No tak czy siak się udało i jestem mega szczęśliwa   Trauta, Ty się nie dołuj, tylko szyj, szyj i szyj i się chwal!!! Każdy szyje co innego i inaczej i nie ma sie co porównywać. Głowę daję ściąć, że to co uszyłaś jest super   --- Ostatnio edytowane 2015-04-02 08:17:16 przez rojkowa --- --- Ostatnio edytowane 2015-04-03 09:06:59 przez rojkowa --- ________________________________________________________ | 
83 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook