Wersja do druku

83 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »

Stara Gwardia
Dziękujemy :D Niteczka, chcesz to podsyłaj :) A jeśli chodzi o choroby to powiem tylko tyle : nienawidzę ich!!!:dobani::dobani::dobani:

--- Ostatnio edytowane 2015-04-01 15:45:52 przez rojkowa ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Piękna!! Pewnie bym siedziała i głaskała.

Nie no, a torebki to mariaż iście udany i widzę, że już tylko jedna została.

To się będę zapowiadać...
Stara Gwardia
Zapowiadaj się, koniecznie :) a torebek już nie ma, sprzedały się wszystkie i pare zamówień na przyszłość :D
I tak, właśnie siedzę i głaszczę, hehe :D

--- Ostatnio edytowane 2015-04-01 20:28:12 przez rojkowa ---
Gratuluję :) nowej maszyny jak również nowych super toreb. Maszyna fajna, solidna (znam bo mam :D, no tylko trochę szkoda tych dodatkowych transportów ale pewnie i na nie przyjdzie czas ;) ) oby super się sprawowała i powstawały na niej kolejne cuda :)
Stara Gwardia
ooooo, super, to ja wiem gdzie będę uderzać w razie problemów :D
Krawiec-Filozof
i finito

--- Ostatnio edytowane 2015-04-01 14:51:52 przez rojkowa ---
Och, Asia!
Jaką mi radochę sprawiło, kiedy zobaczyłem te wycacane torbeńki!!! :)
No miód-malina-ultramaryna!:oklasky:
Jestem dumny, że przyłożyłem rękę do takich cudeniek!:okok:

Zamawiaj kolejne, kiedy tylko zechcesz!

P.S.
Pozwolę sobie pochwalić się nimi na swojej osi czasu, dobrze?
Przy okazji i Tobie nakręcę troszkę reklamę...:)
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
JaCieNieMogę! Takie torbiszcze.... Zdecydowanie Bozia wysoce niesprawiedliwie rozdziela talenty i umiejętności!
Dzisiaj uszyłam pierwszą w swoim życiu rzecz z wykroju, jak dla mnie, trudna :) W jaki samozachwyt nad nią wpadłam, tym bardziej, że była to spódniczka dla starszej córy, nawet jej się bardzo spodobała, a marudzi zazwyczaj nieziemsko nad moimi propozycjami garderoby. I tak chodziłam, wzdychając i się swym sukcesem napawając. Od wszystkich członków rodziny, nie wyłączając psa i żółwia, wymagałam peanów i hymnów pochwalnych na cytrze wygrywanych niemalże. Do czasu....
Chcąc odetchnąć nieco od tego uwielbienia, zerknęłam, najpierw na fb, potem tu... No i nie muszę chyba nikomu mówić, że szlag mnie trafił nagły i o niespotykanej sile. Jak śmiecie, Rojkowa, takie rzeczy mi tu popełniać. Wraz z Zibiaszem chcecie żebym padła tu któregoś dnia trupem przed monitorem:szok:! Nieładnie, tak czyhać na moje życie :nie:
Porażająco piękne torby, duet Wam się udał, brawo :oklasky::oklasky::oklasky:
Zibiaszu, bez Twoich malunków to by były zwykłe, ponure torby, a tak to zrobiły furrorę :D Jest jeszcze zapotrzebowanie na drugą brązową, czerwoną i w ogóle chcą wieeecej :D Muszę tylko zakupić len. Wcześniej kupowałam worki w sklepie militarnym, teraz chyba poszukam na allegro na metry. Nie wiem tylko jak napisać ZI fashionation w poście, żeby się zaświeciło jako odnośnik. I mam następny pomysł, na nerki z lnem z przodu i np. namalowanym ptaszkiem :D
No tak czy siak się udało i jestem mega szczęśliwa :D
Trauta, Ty się nie dołuj, tylko szyj, szyj i szyj i się chwal!!! Każdy szyje co innego i inaczej i nie ma sie co porównywać. Głowę daję ściąć, że to co uszyłaś jest super :)

--- Ostatnio edytowane 2015-04-02 08:17:16 przez rojkowa ---

--- Ostatnio edytowane 2015-04-03 09:06:59 przez rojkowa ---

83 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.