83 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-01 15:45:52 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A dziś przyjechała do mnie moja nowa koleżanka, prosto z Łodzi ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna!! Pewnie bym siedziała i głaskała.
Nie no, a torebki to mariaż iście udany i widzę, że już tylko jedna została. To się będę zapowiadać... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zapowiadaj się, koniecznie ![]() ![]() I tak, właśnie siedzę i głaszczę, hehe ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-01 20:28:12 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ooooo, super, to ja wiem gdzie będę uderzać w razie problemów ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
pewnie , pytaj, chociaż maszyna z tych bezproblemowych
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Och, Asia!
Jaką mi radochę sprawiło, kiedy zobaczyłem te wycacane torbeńki!!! ![]() No miód-malina-ultramaryna! ![]() Jestem dumny, że przyłożyłem rękę do takich cudeniek! ![]() Zamawiaj kolejne, kiedy tylko zechcesz! P.S. Pozwolę sobie pochwalić się nimi na swojej osi czasu, dobrze? Przy okazji i Tobie nakręcę troszkę reklamę... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
JaCieNieMogę! Takie torbiszcze.... Zdecydowanie Bozia wysoce niesprawiedliwie rozdziela talenty i umiejętności!
Dzisiaj uszyłam pierwszą w swoim życiu rzecz z wykroju, jak dla mnie, trudna ![]() Chcąc odetchnąć nieco od tego uwielbienia, zerknęłam, najpierw na fb, potem tu... No i nie muszę chyba nikomu mówić, że szlag mnie trafił nagły i o niespotykanej sile. Jak śmiecie, Rojkowa, takie rzeczy mi tu popełniać. Wraz z Zibiaszem chcecie żebym padła tu któregoś dnia trupem przed monitorem ![]() ![]() Porażająco piękne torby, duet Wam się udał, brawo ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiaszu, bez Twoich malunków to by były zwykłe, ponure torby, a tak to zrobiły furrorę ![]() ![]() ![]() No tak czy siak się udało i jestem mega szczęśliwa ![]() Trauta, Ty się nie dołuj, tylko szyj, szyj i szyj i się chwal!!! Każdy szyje co innego i inaczej i nie ma sie co porównywać. Głowę daję ściąć, że to co uszyłaś jest super ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-02 08:17:16 przez rojkowa --- --- Ostatnio edytowane 2015-04-03 09:06:59 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
83 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.