Wersja do druku

83 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »

Stara Gwardia
Zibiaszu, materiałów jeszcze nie mam...sie wkurzyłam bo chora caluśki dzień w domu przesiedziałam, a wieczoram dostałam smsa od szacownej poczty, że awizo w skrzynce na mnie czeka :zly: no brak słów...
Ale w sumie - to Ci pomoże dotrzymać danej sobie obietnicy, że w weekend nie dotykasz maszyny! :)
W poniedziałek rano weź piłę łańcuchową, duży tasak, jakiś płyn łatwopalny i co tam jeszcze znajdziesz odpowiedniego do wizyty na poczcie... I się tam udaj! :)
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
No żeby jeszcze po schodach, u mnie winda :( no nic, jak ja w poniedziałek na tą pocztę wparuję to się będzie działo bo to nie pierwszyzna u nas! A szlaban to mi mąż zrobił pod groźbą kary surowej, więc się grzecznie stosuję :D
Właściwie to mogłabyś się nawet domagać odszkodowania, ponieważ "dlatego zostało celowo wysłane priorytetem, że na poniedziałek miało być gotowe", a w związku z niewywiązaniem się z terminu straciłaś poważny kontrakt.
Ja bym taką awanturkę nakręcił! :)
To tak, jakbyś wsiadła do autobusu i skasowała bilet, a kierowca mówi: "nie jadę, nie chce mi się".
Stara Gwardia
No więc sprawa wygląda tak, że mój kochany małżonek podkradł mi awizo i w ramach spaceru z młodszym naszym na pocztę poszedł i wrócił z listem :D No że poczta w soboty otwarta to ja się nie spodziewałam, hehe :) Także mam je, siedzę sobie i podziwiam i już widzę jak te torebuchy będą fajne :D Pare dni mi zejdzie zanim je zmajstruje i wtedy dopiero ogłoszę co trzeba u siebie. Powiedz mi tylko jak Cie nazwać? Warszawski artysta, malarz, rzemieślnik czy jak?
No więc sprawa wygląda tak, że mój kochany małżonek podkradł mi awizo i w ramach spaceru z młodszym naszym na pocztę poszedł i wrócił z listem :D No że poczta w soboty otwarta to ja się nie spodziewałam, hehe :) Także mam je, siedzę sobie i podziwiam i już widzę jak te torebuchy będą fajne :D Pare dni mi zejdzie zanim je zmajstruje i wtedy dopiero ogłoszę co trzeba u siebie. Powiedz mi tylko jak Cie nazwać? Warszawski artysta, malarz, rzemieślnik czy jak?
A to Ci heca z tą pocztą! :)
Ale ślubny się sprawił, no szkoda gadać!:okok::)

A co do tytułowania - to po prostu napisz ZI fashionation.:)
Nie lubię tytułowania i dorabiania sobie blasków (duszę mam artystyczną, ale jestem rzemiechą).
Stały Bywalec
Gratuluję samodzielnego wykonania wykroju na nerkę! :) Ja jak zaczynałam pierwszą myślałam, że to nic skomplikowanego, ale pierwsze trzy nadawały się do kosza :zly: też musiałam rozrysować sobie wykrój po swojemu i ostatecznie pięknie się układała i była wykończona podszewką :) Twoja ma ekstra kształt i widać, że jest dobrze wykonana :)

Jestem bardzo ciekawa toreb z dziełami Zibiasza! :)
Dzięki Bar Bór :) rozgryzłam już też podszewkę i im więcej szyję tych nerek, tym lepiej wychodzą. Próbowałam na początku uszyć z jakiś gotowych wykrojów, no ale za cholerę nie szło. Musiałam sobie sama rozrysować. A Zibiaszowe torby się zaczną szyć jak mi zejdzie gorączka, bo się totalnie rozłożyłam :(

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stały Bywalec
Super się prezentuje! Trzyma fason :)
Zdrówka życzę!
No i zdrowiej szybko!:)

--- Ostatnio edytowane 2015-03-30 21:06:22 przez mmstycha ---

83 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.