83 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiaszu, materiałów jeszcze nie mam...sie wkurzyłam bo chora caluśki dzień w domu przesiedziałam, a wieczoram dostałam smsa od szacownej poczty, że awizo w skrzynce na mnie czeka ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Pieprzonemu listonoszowi nie chciało się wejść po schodach, czy co? ![]() Ale w sumie - to Ci pomoże dotrzymać danej sobie obietnicy, że w weekend nie dotykasz maszyny! ![]() W poniedziałek rano weź piłę łańcuchową, duży tasak, jakiś płyn łatwopalny i co tam jeszcze znajdziesz odpowiedniego do wizyty na poczcie... I się tam udaj! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No żeby jeszcze po schodach, u mnie winda ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Właściwie to mogłabyś się nawet domagać odszkodowania, ponieważ "dlatego zostało celowo wysłane priorytetem, że na poniedziałek miało być gotowe", a w związku z niewywiązaniem się z terminu straciłaś poważny kontrakt.
Ja bym taką awanturkę nakręcił! ![]() To tak, jakbyś wsiadła do autobusu i skasowała bilet, a kierowca mówi: "nie jadę, nie chce mi się". ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No więc sprawa wygląda tak, że mój kochany małżonek podkradł mi awizo i w ramach spaceru z młodszym naszym na pocztę poszedł i wrócił z listem ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
A to Ci heca z tą pocztą! ![]() Ale ślubny się sprawił, no szkoda gadać! ![]() ![]() A co do tytułowania - to po prostu napisz ZI fashionation. ![]() Nie lubię tytułowania i dorabiania sobie blasków (duszę mam artystyczną, ale jestem rzemiechą). ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Gratuluję samodzielnego wykonania wykroju na nerkę! ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem bardzo ciekawa toreb z dziełami Zibiasza! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Bar Bór ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super się prezentuje! Trzyma fason ![]() Zdrówka życzę! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gitarra mi się podoba ![]() No i zdrowiej szybko! ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-30 21:06:22 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
83 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.