83 strony: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Trauta, jak Ty fajnie piszesz   --- Ostatnio edytowane 2015-04-03 10:13:03 przez FF --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| No proszę, mnie nie ma a tu taaaakie cuda. No to żeście stworzyli okazy z Zibiaszem. Podziwiam i wielkie brawa. Cudowności te torebunie.          A taką maszynerię nowiutką też bym głaskała   ________________________________________________________ Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Na razie tylko głaskac ją mogę bo czekam na męża aż mi ją olejem pozalewa (bo ja nie umiem!)   ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Cześć Rojkowa, gratuluję super maszyny i toreb, wyglądają super! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję    ________________________________________________________ | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| 
  Oj, już tak nie chwal, bo z kolei sam malunek nie przedzierzgnięty w taką formę byłby klamotem bez sensu... No fakt, że złożone do kupy jedno i drugie dało fajny efekt.   Co dwie głowy - to dwie czapki!   Też jestem mega-zadowolony, że się udało, bo dzięki temu będę się spełniał twórczo!   Oczywiście mogę malować również nerki, poduszki, pokrowce, czy co tam jeszcze nam fantazja podsunie! Napiszę Ci na priv. Co do smarowania maszyny - w obudowie są takie małe dziurki i one oznaczają miejsce, gdzie trzeba wpuścić kropelkę oleju. Jeszcze jedno - brązowe i czerwone oznacza kolor obszyć, czy samego płótna? Bo jeśli płótna - to muszę kupić białą farbę. Chociaż w sumie i tak miałem kupić, bo niektóre motywy będą wymagały białej podmalówki (np. tańczące żurawie)  --- Ostatnio edytowane 2015-04-02 14:22:56 przez Zibiasz --- ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Niee, kolor obszyć   Najbardziej się podobały obrazki z czerwonymi akcentami (jarzębina i ptaszek) a mi jeszcze bardzo podoba się ten z zachodzącym słońcem  to na następny raz  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Asiu, dla jednej kiecki nie będę wątku zakładać   , wolę Wasze wykony pooglądać   FF: Dobrze, że przynajmniej pisanie mi jako tako wychodzi   --- Ostatnio edytowane 2015-04-03 01:07:09 przez Trauta --- --- Ostatnio edytowane 2015-04-03 01:08:37 przez Trauta --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Od jednej kiecki się zaczyna   ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Zabójcze te torby! Wielkie gratulacje - Rojkowo i Zibiaszu!
 Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | 
83 strony: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook