Wersja do druku

83 strony: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »

Stara Gwardia
Trauta, jak Ty fajnie piszesz :)

--- Ostatnio edytowane 2015-04-03 10:13:03 przez FF ---
Stara Gwardia
No proszę, mnie nie ma a tu taaaakie cuda. No to żeście stworzyli okazy z Zibiaszem. Podziwiam i wielkie brawa. Cudowności te torebunie. :oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:

A taką maszynerię nowiutką też bym głaskała:)
Na razie tylko głaskac ją mogę bo czekam na męża aż mi ją olejem pozalewa (bo ja nie umiem!) :D
Stara Gwardia
Dziękuję :D
Zibiaszu, bez Twoich malunków to by były zwykłe, ponure torby, a tak to zrobiły furrorę :D Jest jeszcze zapotrzebowanie na drugą brązową, czerwoną i w ogóle babki mi pisały, że chcą wieeecej :D Na fanpagu tego nie było widać, ale miałam w prywatnych wiadomościach prawdziwą walkę która pierwsza! Muszę tylko zakupić len. Wcześniej kupowałam worki w sklepie militarnym, teraz chyba poszukam na allegro na metry. Nie wiem tylko jak napisać ZI fashionation w poście, żeby się zaświeciło jako odnośnik. I mam następny pomysł, na nerki z lnem z przodu i np. namalowanym ptaszkiem :D
No tak czy siak się udało i jestem mega szczęśliwa :D
Trauta, Ty się nie dołuj, tylko szyj, szyj i szyj i się chwal!!! Każdy szyje co innego i inaczej i nie ma sie co porównywać. Głowę daję ściąć, że to co uszyłaś jest super :)

--- Ostatnio edytowane 2015-04-02 08:17:16 przez rojkowa ---
:zawstydzony: Oj, już tak nie chwal, bo z kolei sam malunek nie przedzierzgnięty w taką formę byłby klamotem bez sensu...
No fakt, że złożone do kupy jedno i drugie dało fajny efekt. :)
Co dwie głowy - to dwie czapki!:)
Też jestem mega-zadowolony, że się udało, bo dzięki temu będę się spełniał twórczo!:)
Oczywiście mogę malować również nerki, poduszki, pokrowce, czy co tam jeszcze nam fantazja podsunie!
Napiszę Ci na priv.
Co do smarowania maszyny - w obudowie są takie małe dziurki i one oznaczają miejsce, gdzie trzeba wpuścić kropelkę oleju.

Jeszcze jedno - brązowe i czerwone oznacza kolor obszyć, czy samego płótna? Bo jeśli płótna - to muszę kupić białą farbę.
Chociaż w sumie i tak miałem kupić, bo niektóre motywy będą wymagały białej podmalówki (np. tańczące żurawie) :)

--- Ostatnio edytowane 2015-04-02 14:22:56 przez Zibiasz ---
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Niee, kolor obszyć :) Najbardziej się podobały obrazki z czerwonymi akcentami (jarzębina i ptaszek) a mi jeszcze bardzo podoba się ten z zachodzącym słońcem :D to na następny raz :D

FF:
Dobrze, że przynajmniej pisanie mi jako tako wychodzi :)

--- Ostatnio edytowane 2015-04-03 01:07:09 przez Trauta ---

--- Ostatnio edytowane 2015-04-03 01:08:37 przez Trauta ---

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

83 strony: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.