83 strony: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
WOW!!! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
DZIĘKUJEMY WAM ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
BarBór, jakie logo podobne!!! ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-03 20:02:11 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Rzeczywiście ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziś miałam okazję doświadczyć tej gorszej strony pracy szyciowej ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Czasem i tak bywa, ważne że efekt końcowy super
![]() A tak przy okazji, masz jakieś dodatkowe stopki do swojej nowej maszyny? Warto pomyśleć, np. o takich do wszywania zamków.Do przemysłówek dodatkowo są różnego rodzaju lamowniki, zwijacze przykręcane do blatu maszyny. Polecam, bardzo pożyteczne i znacznie ułatwia szycie. |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No ale efekt jest świetny, bardzo fajna torba. Szyjesz już na nowej maszynie? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja poproszę twój brak weny i nielubienie kolorów...jakby mi tak wychodziło...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sprawa z moją maszyną wygląda tak, że nie mam do niej instrukcji żadnej normalnej ![]() ![]() Dokupiłam sobie dwie stopki do suwaków, reszte dodatków będę z czasem sobie nabywać. Sprzedawca pokazywał mi też stopkę z ząbkami (dodatkowy jakby transport) i też sobie ją kupię. Ggoska, trzeba za każdym razem do sklepu jeździć, czy można takie rzeczy w internecie nabywać? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Pewnie , że można w necie, dużo jest sprzedawców. A jeśli chodzi o dolną szpulkę to zobacz na rysunku poniżej. To jest co prawda z instrukcji do innej maszyny, ale jest to tak samo. W skrócie włożyć szpulkę tak jak na rysunku ( ta półokrągła strzałka pokazuje kierunek kręcenia się szpulki jak ciągniesz nitkę), następnie nitkę przeciągasz przez szczelinę i przeciągasz pod tą blaszką pokazaną na rysunku, tak aby na końcu zahaczyć o końcówkę tej blaszki. Zostawiasz ok 5 cm nitki i tyle. Mam nadzieję, że cos zrozumiesz, na początku tez była to dla mnie czarna magia
![]() Do juki też mam jakąś lipną instrukcję, rozrysowane wszystkie śrubki a nie ma jak nawlekać nici :/ |
83 strony: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.