Wersja do druku

83 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »

Stara Gwardia
Zabawa zabawą, ale wygrać miło, trzymam kciuki! :)
Krawiec-Filozof
Powodzenia!
Konkurs - konkursem, ale wygrana musi być po naszej stronie! :D
A gdzie można kibicować i głosować?
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
no niestety nie można, decyduje craftujące team z Pomorza :)
Stały Bywalec
Uwielbiam Twoje torby! Wyobrażam sobie, że materiały potrzebują wiele uwagi, żeby je wypielęgnować. Tym bardziej jestem pełna podziwu, że trwasz przy recyklingu, bo ekoskóra jest wymagająca. Czy masz jakiś bezpieczny sposób na prostowanie? Pewnie zdarza się, że ścinki są zagniecione. Ja obawiam się, że nie miałabym takiej cierpliwości i w tej chwili czasu dlatego zwlekam z zakupem, ale Twoje torby, detale, wykończenie zawsze mnie zadziwiają :)
Bar Bór, jak są większe kawałki i ładne kolory to nawijam je (po wyczyszczeniu) na belkę. Mam ich pare w domu i mi dzielnie służą. Jakiś czas takie nawinięte musi poleżeć (czasami nawet pare tygodni). Na wątku Mmstychy Zibiasz zapodał też sposób na prasowanie ekoskóry i na mniejszych kawałkach czasami to stosuję. Dzięki za komplementy bardzo bardzo :D
Rojkowa- też zwróciłam uwagę na ten dół ponacinany.:) Kto mi powie jak się ta farba nazywa do wykańczania boków i gdzie to kupić???? Szukalam kiedyś w necie, ale albo poleca każdy coś innego , albo nie ma żadnych konkretów. A dla laika to czarna magia.
Filmik już chyba widziałam u Iwi. Super to wykonanie, takie "dostojne" i precyzja jak u zegarmistrza.
Rojkowa- też zwróciłam uwagę na ten dół ponacinany.:) Kto mi powie jak się ta farba nazywa do wykańczania boków i gdzie to kupić???? Szukalam kiedyś w necie, ale albo poleca każdy coś innego , albo nie ma żadnych konkretów. A dla laika to czarna magia.
Filmik już chyba widziałam u Iwi. Super to wykonanie, takie "dostojne" i precyzja jak u zegarmistrza.
No nie? Po takim filmiku aż się chce torby szyć!! A wstawilam właśnie dlatego, że jest tam niemal dokładnie pokazane, jak to się profesjonalnie robi.

Też się zastanawiałam czym on tak maluje te brzegi...
Stara Gwardia
może to po prostu farba do rantów być :)
No i właśnie, po tym filmiku zaczęłam tej farby szukać.:) A jak wpisywałam pytanie w wyszukiwarkę: czym malować brzegi skóry- to cuda świata się pojawiały i takie nazwy, że ani tego zapamiętać, ani nie znalazłam gdzie to kupić. Próbowałaś może to cudo????

--- Ostatnio edytowane 2015-04-11 15:37:30 przez mmstycha ---

83 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.