83 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Zabawa zabawą, ale wygrać miło, trzymam kciuki!
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Powodzenia!
Konkurs - konkursem, ale wygrana musi być po naszej stronie! ![]() A gdzie można kibicować i głosować? ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no niestety nie można, decyduje craftujące team z Pomorza ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten filmik widziałaś? :
http://www.dailymotion.com/video/x2grc6e_le-be-dior-sous-toutes-les-coutures_lifestyle |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Uwielbiam Twoje torby! Wyobrażam sobie, że materiały potrzebują wiele uwagi, żeby je wypielęgnować. Tym bardziej jestem pełna podziwu, że trwasz przy recyklingu, bo ekoskóra jest wymagająca. Czy masz jakiś bezpieczny sposób na prostowanie? Pewnie zdarza się, że ścinki są zagniecione. Ja obawiam się, że nie miałabym takiej cierpliwości i w tej chwili czasu dlatego zwlekam z zakupem, ale Twoje torby, detale, wykończenie zawsze mnie zadziwiają ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Iwi, właśnie obejrzałam. Oczywiście z rozdziawioną szczęką! To jest dopiero precyzja i perfekcja! Ale co mnie strasznie ucieszyło to wszywanie dołu ![]() ![]() Bar Bór, jak są większe kawałki i ładne kolory to nawijam je (po wyczyszczeniu) na belkę. Mam ich pare w domu i mi dzielnie służą. Jakiś czas takie nawinięte musi poleżeć (czasami nawet pare tygodni). Na wątku Mmstychy Zibiasz zapodał też sposób na prasowanie ekoskóry i na mniejszych kawałkach czasami to stosuję. Dzięki za komplementy bardzo bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rojkowa- też zwróciłam uwagę na ten dół ponacinany. ![]() Filmik już chyba widziałam u Iwi. Super to wykonanie, takie "dostojne" i precyzja jak u zegarmistrza. ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No nie? Po takim filmiku aż się chce torby szyć!! A wstawilam właśnie dlatego, że jest tam niemal dokładnie pokazane, jak to się profesjonalnie robi.
Też się zastanawiałam czym on tak maluje te brzegi... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
może to po prostu farba do rantów być ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i właśnie, po tym filmiku zaczęłam tej farby szukać. ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-11 15:37:30 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
83 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.