83 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Mmstycha, te krokodylki są super. Takie same były w tej pierwszej pomarszczonej (czarnej) i moja psiapsióła sobie ja nabyła. Męczy ją potwornie, wypycha, nosi non-stop i się nic nie dzieje. Trzeba po prostu porządnie obcęgami zacisnąć. Changela, daję   mam jeszcze dwie z dżinsem skrojone, ale czekają na swoją kolej. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| cudowna, napatrzeć się nie mogę, muszę stanąć na głowie i sobie uszyć... brzydszą ale co tam ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| To fajnie,że przetestowane. Teraz już się nie będę przy zakupach zastanawiać. Całkiem prosty sposób na pasek   A nerę już wyoglądałam na facebooku- fajna. Ale najwięcej się gapię na tą żółto- czarną podszewkę  . Strasznie mi się wzór podoba  ________________________________________________________ Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| czekamy na efekty   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| W tej żółtej torbie? Właśnie mi sie ten materiał wykończył    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Tak  W tej żółtej właśnie. ________________________________________________________ Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Fajnie jak ze środka coś takiego wesołego wygląda  ________________________________________________________ Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| no tak, taki kolorowy akcent tylko dla właścicielki   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Chwalę się   po pierwsze uszyłam torbę, która w moim mniemaniu jest idealna. Po drugie 10 maja będę się wystawiać na seaside fashion a na czerwiec zostałam zaproszona na Gdańskie spotkanie inicjatyw muzycznych, też jako wystawca (jeden z dziesięciu tylko). Mam już to w miarę potwierdzone, dlatego się mogę pochwalić  ale ile roboty mnie czeka to strach się bać!!! --- Ostatnio edytowane 2015-04-16 19:28:38 przez rojkowa --- ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| no to sie nie leni tylko szyje
 ja nie mialabym co w nia wsadzic,bo za wielka  ________________________________________________________ | 
83 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook