83 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, te krokodylki są super. Takie same były w tej pierwszej pomarszczonej (czarnej) i moja psiapsióła sobie ja nabyła. Męczy ją potwornie, wypycha, nosi non-stop i się nic nie dzieje. Trzeba po prostu porządnie obcęgami zacisnąć. Changela, daję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cudowna, napatrzeć się nie mogę, muszę stanąć na głowie i sobie uszyć... brzydszą ale co tam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To fajnie,że przetestowane. Teraz już się nie będę przy zakupach zastanawiać. Całkiem prosty sposób na pasek ![]() A nerę już wyoglądałam na facebooku- fajna. Ale najwięcej się gapię na tą żółto- czarną podszewkę ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czekamy na efekty ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W tej żółtej torbie? Właśnie mi sie ten materiał wykończył ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie jak ze środka coś takiego wesołego wygląda ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no tak, taki kolorowy akcent tylko dla właścicielki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chwalę się ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-16 19:28:38 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no to sie nie leni tylko szyje
ja nie mialabym co w nia wsadzic,bo za wielka ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.