83 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki dziewczyny ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-01 11:12:32 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwaga, zasypuję zdjęciami ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
next ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i finito --- Ostatnio edytowane 2015-04-01 14:51:52 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne te torby, już widziałam i skomentowałam na fb.
pytanie:to jest len, prawda? W związku z czym : czy go woskowałaś czy coś, aby był niepdzemakalny? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
widziałam, dzięki! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super..ach, jakbym chciała być w kraju, gdzie poczta działa normalnie!! Kurierem za drogo wychodzi ;(
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak tu kiedyś zawitasz to Ci z Zibiaszem zmajstrujemy taka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Współpraca udana ![]() A co do przeziębień od dzieci, to ja notorycznie łapie, już trzeci antybiotyk od września wzięłam, a mój kochany Sewuś tak chorował, że wybrał wszystkie rodzaje antybiotyków i nowa seria się zaczęła ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne te torby, bardzo udany alians
![]() |
83 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.