83 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-10 14:28:44 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratulacje i niezmiennie powodzenia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No poczekam jeszcze na jakąś opinię o tamtej, którą wkleiłam i kupuję! Nie mogę się jej doczekać jak nowego członka rodziny normalnie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() super! Wielkie Gratki a tak swoją drogą to jaki jest wzór na średnicę torby? myślałam że jest to czysta dowolność? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Changela, nie mam zielonego pojęcia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna ta maszyna. Ciężko tak samemu coś konkretnego wybrać i tak trafić, żeby jak najlepiej było. Ja w pracy kiedyś tam szyłam na przemysłówkach,różnych (bo" młoda przyszła" to mnie przeganiali od jednej do drugiej, ale przynajmniej czegoś się nauczyłam). Ale jeżeli o kupno chodzi to też się gubię. W zakładzie był mechanik jak coś się działo,czy trzeba było ustawić, przestawić itd. A mnie interesowało tylko zmiana igły i nici,regulacja ściegu no i czyszczenie.
Jak już kupisz to zdaj relację porządną ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-10 16:06:32 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No na pewno napiszę jak mi się na niej pracuję...jak w końcu coś wybiorę, hehe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To już są wyniki ? To ile było w obwodzie? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
83 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.