83 strony: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
BarBór dzięki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super te nerki, ale jak pisałam albo masz strasznie zgrabny tyłeczek albo te nerki są super pojemne.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wygląda na to, że jedno i drugie ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-24 17:23:22 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hehe, dobre ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to wklejam i tu pierwsze nery Zibiaszowo-rojkowe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
o rany jak to się pięknie prezentuje!!! zabraknie mi zaraz tych oh'ów i ah'ów ![]() ![]() ![]() ![]() P.s już już pokazuję te kropki, dorzuciłam zdjęcia do swojego wątku ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie mogę się napatrzeć, piękne są te nery, już się zachwycałam na FB wielokrotnie, ale nie da się przejść obojętnie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie mogę zaprzeczyć bo robi wrażenie i jest mega oryginalne. Ludzie aż stawali popatrzeć, co tam sie fotografuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nerki mega, wymiatają, tym bardziej tak wyeksponowane ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dudek CI na tyle usiadł ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
83 strony: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.