83 strony: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No dobra, żartowałem... To Moto Guzzi rzędowy 1500.
A Medykowy jest tu - widlasty 1100, rama samoróbka. Ale focia w tej sepii to idzie wyglądać, no nie? ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-26 11:24:45 przez Zibiasz --- ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rety, no chyba ktoś nas tu celowo spiknął. Ja, mimo, że niedawno trzydziestke przekroczyłam, to też taka przy dzieciach się ustatkowana zrobiłam, ale podobnie jak dziewczyny, mam taką swoją kumpelkę, z którą regularnie wypady do knajp sobie robimy i się z młodszymi mieszamy, tak dla zdrowia psychicznego ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ale tutaj, przy sobocie, tłumnie było! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tam nie mam nic przeciwko ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja także nie mam! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przedstawiam familię ptaków, które obsiadły moje nerki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ty to masz tempo! Tyle wiosny tutaj zapodałaś teraz, że aż miło się patrzy ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
W ogóle nie spałaś? ![]() ![]() Fajne te nery. Czadzik! Aha, żeby nie było podejrzeń o dudkowatość ![]() zimorodek, sójka (chyba), gil, jemiołuszka, srokosz. Ot i co. ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-26 11:38:47 przez Zibiasz --- ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie no spałam prawie całą noc ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No same nerki nie wdają się wielkie...ale jak modelka taka chudzina to efekt ikponujący!
|
83 strony: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.