83 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
DZIĘKI CI WIELKIE, OGROMNE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() No albo, lub czekam na tuteczka jak tak ( bo jak zwykle się gramole z pisaniem, a tu już widzę 2 nowe wpisy) z niecierpliwą niecierpliwością. Przynajmniej taki cokolwiek, jak to wyrysować i w ogóle, żeby się ułożyło w miarę. No i autorskiego nie chcę, absolutnie ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-28 20:54:39 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
JA też czekam ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochana jesteś ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trochę przegrzebałam wszelakie wykroje na nerki i dzięki Twoim zdjęciom dołu już coś mi świta ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-29 20:22:24 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no to tera się zastanawiam, jak to pokazać, bo to czasami taka gimnastyka jest, że aerobik się nie umywa ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I właśnie dlatego boję się podejść do tematu, z wykrojem jeszcze bym sobie może poradziła, bo mam w domu jakieś na wzór, ale żeby ten środek był ładny, to na pewno jest jakieś wariactwo
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dasz radę, nie jęcz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dobra, maile mi na priv dawajcie, foty już mam, robię opisy. Ale jak to zrozumiałe będzie to ja jestem księżniczka monako ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ło ...to już? ![]() ![]() Pewnie i tak by wyszło tak samo, jakby na wiadomość forumowską osobistą, ale dobra.Tylko się nie śmiej z mojego ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-30 13:51:17 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pozwoliłam sobie napisać
![]() |
83 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.