83 strony: « < 41 42 43 44 45 46 47 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna ta torba
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam za komplementy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W skrócie to przyjeżdżacie do mojej piaskownicy w Bieszczady ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczka a mogę zapytać w którym miejscu Bieszczad? Gdzieś blisko Soliny może? --- Ostatnio edytowane 2015-05-04 09:18:40 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmmm, Bieszczady, luubię 😊 Kiedyś, za dziecka, jeździłam z dziadkami do Myczkowców. Pięknie tam było, zwłaszcza jesienią. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w Bieszczady do piaskownicy to ja mogę jechać ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam mini torebusię dla pewnej pani ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha blisko Soliny i jeszcze bliżej wyciągu narciarskiego -Laworty, pewnie się kiedyś minęłyśmy?
Asiu torebusia bardzo eligancka ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-04 22:21:53 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczka82, dziękuję. Ta pani chciała torbę sportową, a jak się z czasem zaczął projekt wyłaniać, to sie okazało, że właśnie taka jest dla niej sportowa. No niech będzie, hehe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NO, no, tej torebuni to by się Dior nie powstydził, naprawdę elegancka i szykowna ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 41 42 43 44 45 46 47 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.