83 strony: « < 43 44 45 46 47 48 49 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, ja mam męża który pakuje dziecko do wózka i w nasze najbliższe lasy idzie, tam są drogi po których sie da chodzic, taką petlę robiliśmy i spowrotem po OStrym Dziale prosto na krechę w dół ![]() ![]() Co do psów to rozrabiaki dwa mamy i właśnie mam do oddania śliczne dwa pieski po mojej suczce cane corso ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-05 13:54:57 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, mi się wydaje że ludzie mózgi mają, choć różnej wielkości, ale empatii niektórzy nie posiedli.
Niteczka, ja bym se wzięła chętnie jakiegoś sceniaczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No mnie też się tak wydaje, przeważnie ![]() ![]() ![]() Niteczka dzięki i jak coś to będę pamiętać do kogo się zgłosić, przynajmniej po poradę- co gdzie i jak najlepiej ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-05 16:23:57 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jade w Bieszczady do Niteczki się odstresować.. OOO ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-05 16:25:01 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asia, to nie, to by była męczarnia dla niego, z ogrodu do bloku, nieee.
Mmstycha daj wcześniej znać, w sobotę mnie nie ma, za Łańcut jadę, nie wiem dokładnie gdzie, bo mąż prowadzi ![]() A dla gości to placek musi być ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-05 17:13:26 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O kurcze, to Ty w moje strony się wybierasz hehe ![]() ![]() Prędzej w wakacje taki wypad u nas możliwy. Ostatnio nie ma za bardzo jak, a przydało by się trochę odsapnąć. Wcześniej coś częściej się gdzieś wybieraliśmy. a teraz zawsze coś wypadnie... Niteczka to może gdzieś koło nas będziecie przejeżdżać? Jak będziesz dokładniej znać plany to pisz na priv ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-05 20:46:07 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobrze ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczka, zazdraszczam, zawsze mi się te pieski podobały, niestety, też w blokowisku mieszkam, w dodatku dwa pokoje. Nawet gdybym męża wywaliła, to i tak miejsca jak na lekarstwo. Ja mam pociesznego shih-tzu, zwany Elvisem ![]() ![]() Mmstycha, trzeba było na urzędasy skargę złożyć, od tego są, pensję za co zbierają? A co do wyrzucania psów, gdybym takiego ktosia złapała, nie powiem, co bym mu urwała. To kolejna rzecz, której nie pojmę, jak można? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a co mi tam, pokażę se i tu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne!
|
83 strony: « < 43 44 45 46 47 48 49 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.