83 strony: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A jakże by inaczej! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Twórzcie tą końską nerkę, ciekawa jej jestem ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj z tym kuniem to nie tak prędko. Najpierw rojkowa musi swój zacny tyłek do sklepu zaciągnąć, materiał zakupić, wyprać, wyprasować, wysłać do Zibiasza, który dokona swego dzieła, potem mi odeśle i resztę dokonam ja. O ile łatwiej by było Zbyszku, jakbyś się do Gdańska przeprowadził ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, a nerki dzieciowe wyglądały by tak samo, tylko mniejsze. Czyżby nadszedł czas na Twoje próby nerkowe? ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Hmmm... no tak... Gdańsk całkiem fajny. I blisko morza, które uwielbiam...
Ale za dużo rzeczy trzyma mnie w Warszawie. A moje ulubione miasto z tych północnych - to Szczecin. Mam tam strasznie fajną rodzinę i znam miasto dosyć dobrze. Jest rozległe, a ludzi dużo mniej, no i mnóstwo parków. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojjj myślę se ja intensywnie nad nimi, przynajmniej nad jedną- dla syna. Tylko normalnie nie wiem jak się za ten wykrój zabrać, żeby to jakoś wyglądało.
A o te Wasze Zibiaszowo Rojkowe malowane nery bardziej mi chodziło ![]() ![]() ![]() A i wklej tu tą ostatnią siwą torbencję- fajna! --- Ostatnio edytowane 2015-04-28 16:13:28 przez mmstycha --- --- Ostatnio edytowane 2015-04-28 16:14:17 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nic ja nie myślę ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-28 17:16:52 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, są różne sposoby. Mi bez półkola na dole jakoś źle wychodziło, nera sie na biodrach spłaszczała i ciężko było do niej coś wsadzić. Masz foty, słabo wyszły ale widać. To moje półkole na dole jest o 1/3 węższe od góry. I daję szaraka, uwielbiam tę torbę, nawet sprzedawać mi sie jej nie chce ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieckowe nery, fajny pomysł ![]() Na kóńskie malunki też czekam cierpliwie... A tak Asieńko, może jakiś tutek z tymi nereczkami? tak nieśmiało zapytuję... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochane, tutek mogę zrobić dla Was, prywatnie, osobistościowo. Na blogu takowego raczej nigdy nie zapodam, bo ten wykrój jest mój, autorski, no i jakby nie patrzeć, zarabiam na nim ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.