23 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
mam wielką potrzebę pochwalenia się resztą strojów Złej Królowej
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
No i super wyszło ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Super efektownie! Wow stroje robią wrażenie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
pochwale sie moim dziełem .Uszylam mojej wnuczce na Boże Cialo.....
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Tu uszyłam pelerynke mojej siostry wnuczkowi takie małe coś bo oboje poszli na procesje ....a ten dzwon to mojego najstarszego syna co ma 30lat.....
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Palmi, piękne stroje, ile to pracy! Koniecznie załóż swój własny wątek i chcemy więcej Twoich dzieł. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziekuje bardzo.... postaram sie dać wiecej zdięć moich prac....
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witam, tym razem chciałabym pokazać Wam spodenki jakie uszyłam chłopakom. uszyte są w jednakowym rozmiarze, a wyglądają, jakby jedna para była mniejsza... chyba dlatego, że jedne(te z lewej) zrobiłam nieco krótsze.
Model 146 z Burdy 5/2010. Z resztki wyszła suknia dla Lali Tomcia. Prawda, że piękna? Mateusz pochwalił, Tomcio skrytykował, bo suknia wiązana jest na plecach w kokardę ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jeszcze jedna suknia dla lali. Z kawałka firanki i kawałka różowej tasiemki. Suknie są po to, by w przedszkolu Tomcio mógł bawić się z dziewczynami w przebieranie lalek.
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
wszystkie ciuszki są bardzo fajne!!!
|
23 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.