23 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Administrator
![]() |
|
Hehe wymagający gość z niego ![]() Bardzo bardzo bardzo ładne ubranka Pajesiu ![]() A stopki wysłałam wczoraj. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super spodenki i sukienki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem co bardziej podziwiać: czy spodenki czy sukienki, bo uszycie takiej malutkiej sukieneczki to dla mnie mordęga. Brawo, pajesiu! ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za pochwały.
Tym razem paseczkowy zawrót głowy - ten sam model co wyżej, ale z bawełnianego płócienka w niebieskie paseczki. Kieszonki z tyłu różnią się ułożeniem paseczków, żeby łatwiej było chłopakom odróżnić, które spodenki czyje. Fajnie chyba wyszły. Acha, jeszcze jedno: zrobiłam sobie manekina na miarę.Chciałabym go pokazać. Gdzie go wkleić? do robótek ręcznych? czy tutaj? Sus, dostałam awizo. jutro odbiorę przesyłkę ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-06-24 12:37:37 przez pajesia --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ladne dziela, ja tez sie zabieram za uszycie spodenek dla moich synkow,ale jeszcze nie mam zadnych wykrojow
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Te spodenki sa genialne, jeszcze nie mam dzieci, ale jak już będę miała to im takie poszyję
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oglądając te spodenki i sukienki dla lalek przypominają mi się stare czasy
![]() Miałam różne spódniczki, spodenki i komplety uszyte przez mamę, a moja lalka Barbie miała płaszcz, szlafrok suknie balową. Naprawdę miło to wspominam. Teraz pewnie ja będę szyła dla mojej córki, a przynajmniej mam taką nadzieję ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
bardzo fajne ciuszki
już zapomniałem ja to się szyło dla tak małych/wymagających "klientów" ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka 126 z Burdy 6/2010. spódnicę sukienki pozszywałam szwem francuskim (szyłam go pierwszy raz w życiu), dół podszewki wykończyłam zwyczajnie (zawinięcie + stębnówka) a dół sukienki, ten z szyfonu - baby hem według wskazówek Małgosi (również szyłam to wykończenie po raz pierwszy w życiu).
Sukienka podobała się. zdjęcie zrobione na zalanym słońcem podjeździe przed kościołem, w tle zabytkowa, oryginalna warszawa. przepiękna, prawda? |
|
Stara Gwardia
|
|
Podoba mi się!!!
|
23 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.