23 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
warszawa?
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Piękna sukienka i piękna Warszawa ![]() Świetnie Ci poszło wykończenie kreacji, sporo pracy ale efekt jest tego wart ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Urocze te ubrania "przebieranki", podziwiam za kunszt ich wykonania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ________________________________________________________
http://howtobeyourowndressmaker.blogspot.com Zapraszam na bloga
http://hunterofclothing.blogspot.com Zapraszam na blogowy sklepik |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo ładna sukienka. Wyobrażam sobie ile pracy przy niej miałaś. Efekt super.
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Hej
Modelka,sukienka,tkanina,cudowna i super-b.mi sie podoba. Jaki cudowny mezalians stara warszawa i młoda osóbka, posypana pięknym tłem w oddali. Proszę o więcej. ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mój manekin - zrobiony gdzieś w lipcu.
tutoriale mówiły o sklejeniu rozcięcia taśmą, ja musiałam zszyć, bo się rozlazło. możliwe, że niezbyt równomiernie go wypchałam (ścinkami polaru, od talii w dół - manekin jest wypełniony kocem). przechowuję go w szafie, jest tam upchnięty niczym trup, więc jak widać, nie jest w doskonałej formie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oto dawno obiecana moja bluza polarowa z burdy 1/2010, model 105.
bardzo chciałam ją mieć, dlatego gdy ją szyłam spieszyłam się bardzo. miałam nieco za mało materiału (kupiłam jakąś absolutną resztkę polaru w kolorze ceglastopomarańczowym, dlatego ma takie charakterystyczne "przetarcia") no i brakowało mi długości na rękawy - musiałam sztukować na mankietach. Wprawne oko zauważy liczne niedociągnięcia związane z pośpiechem, ale i tak uwielbiam tę bluzę. to chyba zupełnie pierwsza rzecz jaką uszyłam dla siebie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Manekin wyszedł bardzo fajny, swietny pomysł, tym bardziej, że jest dokładnie taki jak figura posiadaczki manekina. wtedy dokładnie widać jak cos leży.
Chciaż ja nie przepadam za polarami to ten jest naprawde bardzo fajny i wygląda "jak ze sklepu" ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Potwierdzam słowa Monki - polarek jak ze sklepu. Kolor fajny na jesień - doda energii. Pięknie Ci wyszedł Pajesiu.
Hehe manekin mnie rozbroił ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a mnie rozbraja pilot od odtwarzacza jako podpórka
![]() ![]() Sukienki model 126 bodajze nie uszyłabym sobie bez niego ![]() |
23 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.