Wersja do druku

47 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »

Stara Gwardia
ładne pikowanko
Stara Gwardia
Brawo Polla! :oklasky::oklasky: Śliczne pikowanie!

A ta narzutko z sową jest przepikowana teżpo sowie! I nic nie zamazuje więc na twojej też powinno byc ok.
Stara Gwardia
pierwsze koty za płoty

normalnie taki relaks przy tym patchworku jak przy niczym innym
zostało mi jeszcze dosztukować lamówkę, wcześniej kupić a najpierw zdecydować się jaki kolor wybrać :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Mi by pasowała tutaj jakaściemna :) Żeby się zamknęło w jedną całość z ciemnymi kwiatowymi kwadracikami :)
Stara Gwardia
Changela no proszę jak fajnie wyszło :) boki pikowałaś, a czemu po kwadratach nie przejechałaś? :) co do lamówki to myślę, że może być i ciemna i jasna pod te jasne kwadraty...najlepiej przyłożyć i wtedy wszystko się wyjaśni. Powiedz mi co to za materiał w te róże- bardzo ładny :)

lamówkę chcę ciemną, ale muszę kupić bo w domu nic fajnego nie mam. materiał w róże dostałam dawno temu od mamy, taka cienka bawełna
nie pikuje kwadratów bo marszy mi się materiał;/ chyba kupię sobie stopkę do pikowania;)
i jeszcze jedno. te kolory mi do niczego w domu nie pasują <lol> więc maszyna doczeka się patchworkowej podkładki
muszę obrabować sklep z materiałami i lamówkami bo fajne to szycie kwadratów:)
skąd ja to znam :milczek:

no baa pewnie, że fajnie się zszywa a jak na koniec widzisz swój efekt to dopiero frajda :D

Załączone obrazy

Stara Gwardia
Świetne te kwiatki!
Oj to widze, że nie tylko ja mam przestój :/

Wzięłam się za porządki, żeby mieć miejsce na szycie w wolnym pokoju ale jak zaczęłam wyciągać graty to nie ma końca :/

Ech.. co ja bym dała za taki piękny równiutki zygzak :/
Stara Gwardia
kończę narzutkę - jeszcze tylko lamówka( bo "ramki" to nie będę chyba pikować? )- sowę, chmurki, kwiatki i gałazkę nie pikowałam.
powiem tak: bardzo się zdziwiłam że poszło mi to raz dwa- myślałam że pikowanie z wolnej ręki jest długotrwałe- ale nawet się nie obejrzałam jak było skończone- serio.:D:D:D:D Dłużej bym w kratkę pikowała.
No i zrobiłam kolejna poszewkę :milczek:

Załączone obrazy

47 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.