47 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
ładne pikowanko
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Brawo Polla!
![]() ![]() A ta narzutko z sową jest przepikowana teżpo sowie! I nic nie zamazuje więc na twojej też powinno byc ok. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pierwsze koty za płoty
normalnie taki relaks przy tym patchworku jak przy niczym innym zostało mi jeszcze dosztukować lamówkę, wcześniej kupić a najpierw zdecydować się jaki kolor wybrać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi by pasowała tutaj jakaściemna
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Changela no proszę jak fajnie wyszło ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki za dobre słowo, efekt jest mizerny ale co tam, gdyby nie wy to pewnie ukryłabym go na dnie szafy
lamówkę chcę ciemną, ale muszę kupić bo w domu nic fajnego nie mam. materiał w róże dostałam dawno temu od mamy, taka cienka bawełna nie pikuje kwadratów bo marszy mi się materiał;/ chyba kupię sobie stopkę do pikowania ![]() i jeszcze jedno. te kolory mi do niczego w domu nie pasują <lol> więc maszyna doczeka się patchworkowej podkładki muszę obrabować sklep z materiałami i lamówkami bo fajne to szycie kwadratów ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
skąd ja to znam ![]() no baa pewnie, że fajnie się zszywa a jak na koniec widzisz swój efekt to dopiero frajda ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne te kwiatki!
Oj to widze, że nie tylko ja mam przestój :/ Wzięłam się za porządki, żeby mieć miejsce na szycie w wolnym pokoju ale jak zaczęłam wyciągać graty to nie ma końca :/ Ech.. co ja bym dała za taki piękny równiutki zygzak :/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kończę narzutkę - jeszcze tylko lamówka( bo "ramki" to nie będę chyba pikować? )- sowę, chmurki, kwiatki i gałazkę nie pikowałam.
powiem tak: bardzo się zdziwiłam że poszło mi to raz dwa- myślałam że pikowanie z wolnej ręki jest długotrwałe- ale nawet się nie obejrzałam jak było skończone- serio. ![]() ![]() ![]() ![]() No i zrobiłam kolejna poszewkę ![]() ________________________________________________________
|
47 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.