47 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna, wydaje się być bardzo przytulaśna. I ten "dodatkowy" wzorek - bardzo lubię takie bloki. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękować nie mogę zdjęć zaczytać normalnie- mam komunikat że nie jest to plik graficzny albo fotka uszkodzona - ale na innych programach zaczytuje się...też tak macie? ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Polla no właśnie - te duże zdjęcia Twojej córy chciałam edytować i wkleić na forum za pomocą funkcji aparatu ale nie da się - pisze, że plik uszkodzony. Ciekawe dlaczego ?!
IMO narzutka jest cudowna! CUDOWNA!! [edit] Polla to wina forum, mąż coś aktualizował i teraz nie da się wgrać zdjęć na forum a wczoraj nie było okienek odpowiedzi ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 12:48:39 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aaa super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o już można...podziękuj mężowi ![]() to jeszcze pokażę bieżnik, stary jak świat ale z nowym pikowaniem- znacznie lepiej wygląda ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 20:51:29 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ wy machacie te patchworki jeden za drugim... No niby wiem, że ten akurat jest stary, ale przecież - pikowanie nowe...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Narzuta i bieżnik bardzo ładne.
|
|
Administrator
![]() |
|
Produkcja niemalże taśmowa tylko, że wyjątkowa i niepowtarzalna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To nie MY to tylko POLLA
![]() ![]() NA tutaj średnią zawyża dziewczyna ![]() Ale swoją drogą topikowanie suuuuper wyszło! Bardzo fajnie się komponuje z tym bieżnikiem! Widzę, że załapałaś bakcyla na pikowanie z wolnej ręki? ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziękować za dobre słowa, które mobilizują mnie do dalszego szycia by patchworki rosły w siłę ku chwale i przyszłości narodu... spocznij ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a teraz lecę z gitary ![]() zrobiłam dwie poszewki i tak mi się spodobało połączenie szarości z limonką...że będę robić narzutkę z bloków ________________________________________________________
|
47 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.