Wersja do druku

47 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »

Zaaklimatyzowany
No to juz bede się jutro popisywać
ps. polla właśnie weszłam chyba w twój sklep...ale cuda!!!a miarka wzrostu wspaniała:)dobra dobra już nie słodze:szok:
Stara Gwardia
no nie ma to jak dawka cukru z rana :milczek::buziak:

a teraz zobacz dwie aplikacje cyfr jedna zygzakiem a druga...no właśnie to chyba hafciarki maja bo ja nie wiem jakim to ściegiem obszyte- moim zdaniem i tak ładniej wygląda zygzak- ale to kwestia gustu

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
zobaczcie gitarowa narzutkę, cos mi brakuje:mysli::mysli: czy powinnam dodać jeszcze ramkę białą do każdego bloku czy rozdzielić je np. tylko pasami poziomymi

--- Ostatnio edytowane 2013-04-05 09:49:51 przez polla ---

Załączone obrazy

Stara Gwardia
zobaczcie gitarowa narzutkę, cos mi brakuje:mysli::mysli: czy powinnam dodać jeszcze ramkę białą do każdego bloku czy rozdzielić je np. tylko pasami poziomymi
Narzutka fajna, ja bym nie dodawała żadnych ramek - kolory naprzemienne ładnie się układają, tylko ramka na zewnątrz i tu pomyślałabym o grafitowej a nawet czarnej i miętowa lamówka - ale ja mam trochę skrzywienie kolorystyczne :rotfl:

A co do aplikacji, to mnie też bardziej podobaja się obszyte zygzakiem, te z hafciarek sa takie sztuczne? - nie wiem jak to określić, doskonałe? Generalnie, nie bardzo - jak ze sklepu :dobani:
Ja nie dodawałabym w ogóle ramek, żeby jej nie "przegadać".

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
:buziak: dziękuje zostawię może zrobię dookoła całości ale może w dwóch szarościach
a teraz zobacz dwie aplikacje cyfr jedna zygzakiem a druga...no właśnie to chyba hafciarki maja bo ja nie wiem jakim to ściegiem obszyte- moim zdaniem i tak ładniej wygląda zygzak- ale to kwestia gustu
A ta druga to nie ścieg satynowy? Taki zygzak o długości ściegu 0.1mm, żeby blziutko siebie był?

Ja bym dodała zielną lamówkę :D
Zaaklimatyzowany
...zdecydowanie zygzak ładniejszy....
polla a dodałabym ja lamówkę taka jak masz ten materiał zielonkawy w białe groszki,albo jakąś błekitną(podobną do koloru malych gitarek)
Stara Gwardia
niestety ten materiał w groszki jest na wyczerpaniu :beczy:

a jeszcze a pro po materiałów to widziałam ostatnio ładne w naszym forumowym sklepiku- wpadła mi w oko właśnie taka zielona tkaninka gładka w kompozycji z jagodową:):):)

już wiem że następnym krokiem musi być nauka jakiegoś ozdobnego pikowania -prosty wzór

aaa no i zdecydowanie wypełnienie bawełniane- ale z torbami pójdę- tu oczywiście jest poliester ale jak zaczęłam analizowć inne fotki w necie to jednak nie ma jak bawełniane ehhh

--- Ostatnio edytowane 2013-04-06 14:16:43 przez polla ---

Załączone obrazy

47 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.