47 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A czemu poliestrowe jest złe
![]() No już Ci dawno mówiłam, żebyś bardziej ambitne pikowania wdrażała bo się zanudzisz na 'stiplingu' :P Masz tutaj i wybrać sobie proszę 3 nowe wzory! - http://www.daystyledesigns.com/365difficultymain.htm I chwalić się jutro proszę :P ![]() Ps. Narzutka wyszła super! Chociaż ja bym zrobiła większe te serducha (tak mówię jakbym sięznała ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-06 14:32:32 przez Martynior --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ee no bo wiesz..kiepskiej baletnicy i rąbek spódnicy ![]() tak sobie pomyślałam że gdyby to była bawełniana to zapewne ładniej by wyszło ![]() serducha są ok 5 cali, następna narzutka będzie z sercami ok 10 cali w innej technice ale to nie dziś ;p ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Polla, serducha fantastyczne i do pikowania nie można się przyczepić ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja będę robić żyrafy
![]() Siedzę i wycinam ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Martynior no proszę nie ma to jak odpowiednia motywacja ![]() ![]() ![]() ![]() a może Ikk zrobi motylki??? ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-06 19:21:52 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No.. wycinam
![]() ![]() Najbardziej to się cieszę z igieł bo te co miałam w ogóle przez lamówkę się nie chciały przebić ;D No Polla to ty mnie tak motywacją zarażasz (i pewnie nie mnie jedyną) bo non stop coś ślicznego wrzucasz! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no i jeszcze zakupy zrobiła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hmmm.. nie wiem
![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-06 20:55:54 przez Martynior --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pikowanie wokół serduszek wygląda fantastycznie. Brawo!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Martynior z tych pikowań dla początkujących ee to wszystkie wydają mi się dla...zaawansowanych ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
47 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.