Wersja do druku

47 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »

Stara Gwardia
A czemu poliestrowe jest złe :mysli:

No już Ci dawno mówiłam, żebyś bardziej ambitne pikowania wdrażała bo się zanudzisz na 'stiplingu' :P

Masz tutaj i wybrać sobie proszę 3 nowe wzory! - http://www.daystyledesigns.com/365difficultymain.htm
I chwalić się jutro proszę :P :rotfl:

Ps. Narzutka wyszła super! Chociaż ja bym zrobiła większe te serducha (tak mówię jakbym sięznała ;)). A pikowanie naokoło nich też mi się podoba :)

--- Ostatnio edytowane 2013-04-06 14:32:32 przez Martynior ---
Stara Gwardia
A czemu poliestrowe jest złe :mysli:

--- Ostatnio edytowane 2013-04-06 14:32:32 przez Martynior ---
ee no bo wiesz..kiepskiej baletnicy i rąbek spódnicy:milczek:

tak sobie pomyślałam że gdyby to była bawełniana to zapewne ładniej by wyszło:rotfl: ja to potrafię wymyslać głupoty

serducha są ok 5 cali, następna narzutka będzie z sercami ok 10 cali w innej technice ale to nie dziś ;p
Ja będę robić żyrafy :D

Siedzę i wycinam ;) Zobaczymy jak wyjdzie. Mam w planach zrobić podobnie jak Polla, żeby po aplikacji nie pikować :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Martynior no proszę nie ma to jak odpowiednia motywacja :oczko: super żyrafa wycinaj wycinaj, już się nie mogę doczekać efektu:oklasky::oklasky::oklasky:

a może Ikk zrobi motylki???:D

--- Ostatnio edytowane 2013-04-06 19:21:52 przez polla ---
No.. wycinam ;) Juz mam 18. Jeszcze dzisiaj zrobiłam wycieczkę do sklepu i kupiłam nieco "materiałsów".. i teraz jestem zaopatrzona w igły do szycia ręcznego, naparstki, nowe nożyczki i kupiłam 3m przecenionego materiału (beżowy we wzorki) na "tyły" pikowań i do treningu :)

Najbardziej to się cieszę z igieł bo te co miałam w ogóle przez lamówkę się nie chciały przebić ;D

No Polla to ty mnie tak motywacją zarażasz (i pewnie nie mnie jedyną) bo non stop coś ślicznego wrzucasz!
Stara Gwardia
no i jeszcze zakupy zrobiła :) ile będzie żyraf?
Hmmm.. nie wiem :D Jeszcze nie mierzyłam bo to będzie taki nietypowy "patchwork". A mianowicie, będę robić aplikacje na materiale typu jeans (w kolorze brązowym) i pikowanie pomarańczową nitką :) Będzie to taki pół 'heavy duty' patchwork ;)

--- Ostatnio edytowane 2013-04-06 20:55:54 przez Martynior ---
Stara Gwardia
Pikowanie wokół serduszek wygląda fantastycznie. Brawo!
Stara Gwardia
Dziękuję :)

Martynior z tych pikowań dla początkujących ee to wszystkie wydają mi się dla...zaawansowanych:milczek: może działy pomylili:rotfl: oo i wybrałam ten...na początek tylko przyznam sie bez bicia nie wiem jak go pikować na otwartej przestrzeni tu jest zamknięty w małym kwadracie hmm:mysli:

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!

47 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.