Wersja do druku

47 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »

Stara Gwardia
NO jakoś też nie mogę go sobie wyobrazić na otwartej przestrzeni.. może nim bloki się pikuje.. albo same ramki itd? :mysli:
Stara Gwardia
skończona :) nawet jestem zadowolona :D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Bardzo ładnie :oklasky::oklasky::oklasky:

Niestety ja mam chwilowo jakąś niemoc twórczą :zmeczony: i za motyle na pewno się nie zabiorę :nie: Nawet Twoje cudowności nie mogą mnie zmobilizować.
Śliczna! I bardzo łądne różki Ci wyszły :)

Niestety ja mam chwilowo jakąś niemoc twórczą :zmeczony: i za motyle na pewno się nie zabiorę :nie: Nawet Twoje cudowności nie mogą mnie zmobilizować.

Nie przejmuj się! To minie! Może po prostu potrzebujesz odsapnąć i skupić się na czymś innym?
Ja z kolei motywację mam a mój pokój z maszyną jest zawalony wszystkim po ostatnim przemeblowaniu :(
Więc wycinam co mogę bo póki co nie mam jak do maszyny się dostać, żeby zszyć wszystko w całość...

--- Ostatnio edytowane 2013-04-07 12:50:18 przez Martynior ---
Stara Gwardia
Ikk czekam w takim razie na powrót Twojej weny:buziak:
Martynior wycinaj wycinaj tak sobie pomyślałam, że będziesz teraz miała lux pryśniesz nakleisz i z głowy ;)
Stara Gwardia
Martynior jak tam żyrafy z szafy ? ;)

ja dziś postanowiłam zrobić dużą gwiazdę (84cm blok) w stylu morskim...powoli kiełkuje mi pomysł na narzutkę ale ze względu na inne prace muszę na ta chwilę pozostać przy tym jednym bloku

--- Ostatnio edytowane 2013-04-08 12:46:55 przez polla ---

Załączone obrazy

Stara Gwardia
Żyrafy nie wyszły z szafy ;D
Muszę dociąć materiał na tył. Lamówka już zrobiona (wycięta, zaprasowana)ale wyszła mi jakaś taka jasna bo w tym miejscu z którego cięłam nie za dużo kwiatów było.. Może dotnę z innego kawałka :mysli:
Materiał jest wyrównany i żyrafy naklejone..

A póki jeszcze nie mam dostępu do maszyny (pokój mam zastawiony meblami :/) to wycinam kolejne projekty i tak dzisiaj wycięłam beżowe paski na taką poduszkę:
http://www.youtube.com/watch?v=gVJLgfUXF9o

tylko moja będzie taka (foto).

Załączone obrazy

Stara Gwardia
wow! super ta poducha będzie:oklasky:...ale za to powaliło mnie żelazko Pani z Missouri- ja ze wsi więc takie samopodnoszące żelazko dla mnie to jak UFO :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Ciekawe gdzie takowe można kupić ;)

Ps. Zaczynam powoli doceniać jużwycięte kwadraciki i paski.. siedzę i tnę i tnę i końca nie widać :D

Nie wspominając, że najpierw trzeba wyrównać materiał bo z belki nie zawsze utną równo.. ech.. ;) Idę prasować.. koniec wycinania :D

47 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.