47 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
NO jakoś też nie mogę go sobie wyobrazić na otwartej przestrzeni.. może nim bloki się pikuje.. albo same ramki itd?
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
skończona ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie ![]() ![]() ![]() Niestety ja mam chwilowo jakąś niemoc twórczą ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna! I bardzo łądne różki Ci wyszły
![]()
Nie przejmuj się! To minie! Może po prostu potrzebujesz odsapnąć i skupić się na czymś innym? Ja z kolei motywację mam a mój pokój z maszyną jest zawalony wszystkim po ostatnim przemeblowaniu ![]() Więc wycinam co mogę bo póki co nie mam jak do maszyny się dostać, żeby zszyć wszystko w całość... --- Ostatnio edytowane 2013-04-07 12:50:18 przez Martynior --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ikk czekam w takim razie na powrót Twojej weny ![]() Martynior wycinaj wycinaj tak sobie pomyślałam, że będziesz teraz miała lux pryśniesz nakleisz i z głowy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
HIehie.. na to właśnie liczę
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Martynior jak tam żyrafy z szafy ? ![]() ja dziś postanowiłam zrobić dużą gwiazdę (84cm blok) w stylu morskim...powoli kiełkuje mi pomysł na narzutkę ale ze względu na inne prace muszę na ta chwilę pozostać przy tym jednym bloku --- Ostatnio edytowane 2013-04-08 12:46:55 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żyrafy nie wyszły z szafy ;D
Muszę dociąć materiał na tył. Lamówka już zrobiona (wycięta, zaprasowana)ale wyszła mi jakaś taka jasna bo w tym miejscu z którego cięłam nie za dużo kwiatów było.. Może dotnę z innego kawałka ![]() Materiał jest wyrównany i żyrafy naklejone.. A póki jeszcze nie mam dostępu do maszyny (pokój mam zastawiony meblami :/) to wycinam kolejne projekty i tak dzisiaj wycięłam beżowe paski na taką poduszkę: http://www.youtube.com/watch?v=gVJLgfUXF9o tylko moja będzie taka (foto). |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wow! super ta poducha będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnei też się zachwycam tym żelazkiem
![]() Ciekawe gdzie takowe można kupić ![]() Ps. Zaczynam powoli doceniać jużwycięte kwadraciki i paski.. siedzę i tnę i tnę i końca nie widać ![]() Nie wspominając, że najpierw trzeba wyrównać materiał bo z belki nie zawsze utną równo.. ech.. ![]() ![]() |
47 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.