Wersja do druku

47 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »

Stara Gwardia
W Szkocji też ciężko ludzi zrozumieć :D

Widać w każdym języku zdażają się 'kwiatki'.. Czasem więcej niż powinno być :D

PS. Sukienka bardzo fajna ale ja nie mam dla kogo (jeszcze) szyć takich ciuszków ;)
możesz szyć na zaś :milczek: to jeść nie woła:rotfl::rotfl::rotfl:

Myślisz?.. A jak się chłopiec trafi to też go w kieckie ubierać? :D

W sumie można zszyć po środku kiecki i zrobić pantalony XD

oo widzę ze roll up'y idą w ruch...nie powiem że mnie nie kusi ta wizja:cwaniak:...ale to w następnym mc...bo w tym budżet zamknięty:kwadr::kwadr:

No właśnie mnie też kusi.. bardzo kusi.... Ale bilet do PL kupiony, i zamówiłam materiałów różnych.. też odkładam 'rolki' na później ;)
Stara Gwardia
Martynior-piekna ta podusia:)uroku wcale nie gubi , z bliska wygląda genialnie:)
bardzo pracochłonne?

Dziękuję ślicznie :zawstydzony:

Jeśli masz rolki to nie jest pracochłonna :)

Jeśli wycinasz paseczki z tkaniny kupionej na metry to ekhem... trochę roboty jest ;) Ale jak się w dryg wpadnie to jakoś idzie..
Stara Gwardia
ooMartynior przylatuje na wiosnę :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: zabierz płaszcz i czapkę :milczek:

no to mam nadzieje na spotkanko i pikowanko :D:D:D:D
Ja do Ciebie Polla na warsztaty wpadnę - to mi pokażesz kilka swoich sekretów :)

Stara Gwardia
no.. mama też się śmiała, żebym płaszcz zimowy brała :D
Ja do Ciebie Polla na warsztaty wpadnę - to mi pokażesz kilka swoich sekretów :)

sekretów... sekretów:mysli::mysli::mysli::mysli::mysli::kwadr: mam Ci pokazać moje pajęczyny w kątach:rotfl::rotfl::rotfl:

przybywaj tylko nie na 5 minut:paluszkiem: bo w 5 minut narzutki nie uszyjemy ;p

sekretów... sekretów:mysli::mysli::mysli::mysli::mysli::kwadr: mam Ci pokazać moje pajęczyny w kątach:rotfl::rotfl::rotfl:

przybywaj tylko nie na 5 minut:paluszkiem: bo w 5 minut narzutki nie uszyjemy ;p

Tak sobie myślę, że mogłabym wtedy zmacać Twoją maszynę :D Ach te moje niecne plany i zamiary ;)

Miałam się wziąć za żyrfy ale tak popatrzyłam jeszcze raz na nie i sama nie wiem czy ten brąz pasuje do nich..... hmmm :mysli:
Stara Gwardia
jednak wolę żebyś szyła na mojej maszynie niż ją obmacywała :rotfl:
TA DAM!!! Wreszcie udało mi się przemóc niemoc twórczą i skończyć taki mały testowy projekcik - podkładki na stół. Kolorki jak zwykle moje ulubione, rozmiar trochę spory, ale co tam, przynajmniej coś wystaje spod talerza;) Korzystałam z tego tutka: http://sewmamasew.com/blog2/2010/04/dresden-plate-block-sew-along/ z tą różnicą, że środkowe koło zrobiłam bez podkładu na papierowym szablonie (Jenny z Missouri pokazywała taki sposób w jednym ze swoich filmików).

Światło troszkę kiepskie, ale nie chciało mi się czekać do jutra.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Podkładka Gotowe do posiłku Tak wygląda spód Pierwszy pijany trzemiel;) Jedyny róg z którego jestem całkowicie zadowolona;)
Stara Gwardia
Fajoskie, bardzo efektowne.
A tak się zastanawiam, przy którym okrążeniu miałaś już dość robienia "jodełki"? :oczko::oczko:
Stara Gwardia
Ikk super śliczne:oklasky::oklasky: bardzo ładne pikowania a tak się wzbraniałaś ;p

47 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.