47 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
W Szkocji też ciężko ludzi zrozumieć
![]() Widać w każdym języku zdażają się 'kwiatki'.. Czasem więcej niż powinno być ![]()
Myślisz?.. A jak się chłopiec trafi to też go w kieckie ubierać? ![]() W sumie można zszyć po środku kiecki i zrobić pantalony XD
No właśnie mnie też kusi.. bardzo kusi.... Ale bilet do PL kupiony, i zamówiłam materiałów różnych.. też odkładam 'rolki' na później ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ślicznie
![]() Jeśli masz rolki to nie jest pracochłonna ![]() Jeśli wycinasz paseczki z tkaniny kupionej na metry to ekhem... trochę roboty jest ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ooMartynior przylatuje na wiosnę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to mam nadzieje na spotkanko i pikowanko ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no.. mama też się śmiała, żebym płaszcz zimowy brała
![]() Ja do Ciebie Polla na warsztaty wpadnę - to mi pokażesz kilka swoich sekretów ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sekretów... sekretów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przybywaj tylko nie na 5 minut ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak sobie myślę, że mogłabym wtedy zmacać Twoją maszynę
![]() ![]() Miałam się wziąć za żyrfy ale tak popatrzyłam jeszcze raz na nie i sama nie wiem czy ten brąz pasuje do nich..... hmmm ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jednak wolę żebyś szyła na mojej maszynie niż ją obmacywała ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
TA DAM!!! Wreszcie udało mi się przemóc niemoc twórczą i skończyć taki mały testowy projekcik - podkładki na stół. Kolorki jak zwykle moje ulubione, rozmiar trochę spory, ale co tam, przynajmniej coś wystaje spod talerza ![]() Światło troszkę kiepskie, ale nie chciało mi się czekać do jutra. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajoskie, bardzo efektowne.
A tak się zastanawiam, przy którym okrążeniu miałaś już dość robienia "jodełki"? ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ikk super śliczne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
47 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.