47 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Rewelacyjnie wybrnęłaś.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma to jak mieć zdolną mamę. Świetny pomysł, a wykonanie jak zwykle miodzio. Brawo!!! ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Świeżynek
|
|
mój to chyba byłby dobrze podpity :P ale ja chcę tylko po szwach - bo nie ogarniam pikowania
![]() narazie i tak nie mam na to czasu, może w połowie czerwca usiądę jakoś dopiero... a w Łodzi w Strima Atelier były ![]() szkoda, że takie krótkie bo ja bym się chciała więcej poduczyć - no ale pojadę na jakieś inne jeszcze ![]()
no patrz - ale jaja ![]() ![]()
dzięki ![]() nie, nie używaliśmy papieru - tylko zszywałyśmy "jak leci" kawałki i ciach je nożem przez środek i doszywać znów i tak w koło ![]() ![]() Polla Twoje poduchy i narzutka są bomba!!! literki robiłaś zszywając dwa kawałki, przecinając i wywijając?? --- Ostatnio edytowane 2013-05-21 09:19:44 przez karolinka84r --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziewczyny, wszystko piekne. ![]() Czy ktoś ma do odsprzedania podwójną dobę? Może wtedy i ja coś takiego sobie uszyję .... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Yola, mam ten sam problem, a na dodatek do wszystkiego się zabieram jak żaba do jeża. Pomysłów mnóstwo, ale nikt nie chce odsprzedać ekstra godzin ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Może ktoś wreszcie wymyśli " wydłużacz dób" ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pytanie, czy rzeczywiście byśmy ten czas przeznaczyły na robótki??????????????? ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Taaa... z tą dobą to jest problem...
Uwierzcie mi, że faceci też go mają ![]() Robiłem już różne próby - składałem na dwoje, potem na czworo, zakładeczki, zaszeweczki, gumeczki - wszystko na nic... Zawsze wychodziła cholerrrrrnie pognieciona i nie pomagało prasowanie ![]() A może by tak spróbować plisowania? ![]() Teraz np. robię trzy rzeczy naraz i w przerwach jednej zaglądam do drugiej; robię od 5 rano pilną ilustrację i kiedy farba musi troszkę przeschnąć to zaglądam sobie na forum, a w międzyczasie przez telefon koordynuję działania mojej rodzącej się działalności ![]() Ale na co dzień to się tak nie da... Chyba bym dostał kociokwiku ![]() Dobrze, że chociaż gotować dzisiaj nie muszę ![]() Nie dajmy się, żeby czas nas terroryzował! Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
To ja ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
47 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.