47 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
u mnie wszystko z "przypadku" wychodzi...jak przyszywałam literkę (miała być płaska)to zamiast przyszyć najpierw środek to ja zaćmienia dostałam i obszyłam dookoła...niestety efekt był taki, że mi się środek pomarszczył...przestraszona perspektywą prucia...dumałam i wydumałam, że najlepiej zrobię jak dam ciutkę ociepliny do środka żeby zrobić ja 3D ![]() i powiem szczerze że bardzo fajnie to wyszło... ![]() Ikk pokaż te serducha chociaż kawałek bo ciekawa jestem ![]() ![]() ![]() ja dziś na szybko zszyłam kwadraty i ....zastanawiam się czy narzutki takiej nie zrobić... ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tak coś czułam, że Polla sie zaszyła ![]() ![]() Podziwiam i podziwiam, ale spróbować obawiam się. Pollu, najbardziej zazdroszczę Ci, że tak "na szybko zszywasz" takie fajne rzeczy. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() a tu drugi blok tym razem żółty...w planach jest jeszcze zielony, niebieski, czerwony, może pomarańcz ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
polla...i naprawdę wyszły Ci super literki ![]() Te uszyte bloki bardzo fajnie wyglądają...działaj dalej... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Polla, kwadraty wyglądają bardzo interesująco, jak poszalejesz z innymi kolorami to wyjdzie tęczowa narzutka ![]()
Serduch(ów) jest 8 i wyglądają tak - w planach jest "dziecięcy" pasek w środku, bo to ma być dla bardzo młodej damy. Jak skończę to pokażę co wyszło ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oo bardzo fajne kolorki a pasek w jakim sensie będzie dziecięcy? bo nie załapałam ;p Ja mam też już materiały na te serduszka ale na razie nie mam weny ![]() a dziś machnęłam 3 kolorki granat, błękit i pomarańcz, niestety muszę się rozglądnąć za zygzakiem czerwonym, zielonym i fioletowym z kolekcji R. Blake...bo te od Kaufmana są inne ![]() na dziś koniec szycia zmykam na ogródek bo słoneczko wróciło ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Granatowy kwadrat bardzo wyrazisty, podoba mi się.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
polla gdzie kupujesz takie ładne tkaniny? Poproszę adres sklepu. Szczególnie te w zygzaki mi się podobają.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
proszę bardzo
http://www.ladnetkaniny.pl/pl/c/zygzakchevron/33 a zygzak R Kaufmana to na allegro wpisz w wyszukiwanie "chevron" ![]() Natalia tak bardzo ładnie granat wygląda, a ja zakochałam się w pomarańczu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję. Ale cena szokująca.
|
47 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.