47 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Świeżynek
|
|
no prawda
![]() na ocieplacz nie jadę... a na czerwiec się zastanawiam na które?? skłaniam się ku tym drugim o trikach ![]() a Ty na które się zapisałaś?? |
|
Stara Gwardia
|
|
Zapisałam się na oba ![]() ![]() Po ostatnich warsztatach uszyłam taką poduchę w ramach pracy domowej, strasznie mi się to patchworkowanie podoba i mam już plany na kolejne prace ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
mega poducha!!!
wspaniałe kolory - jak ja kocham czarny ![]() aaaaaa i pikowanie tą falką! dla mnie już jesteś miszczem że tak potrafisz ![]() ale z tego co tworzyłaś na warsztatach coś robisz?? bo poducha to chyba nie z nich przecież ![]() no mnie też nieźle wzięło, ale chwilowo nie mam czasu na szycie ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-05-24 19:49:34 przez karolinka84r --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Niestety pikowanie falką to zasługa maszyny nie moja ![]() ![]() Ten kawałek z warsztatów mam, leży sobie, może zrobię z niego podkładkę albo coś... Też bym sobie chętnie poszyła, mam pomysł na patchworkową torbę z tych samych materiałów co poducha, ale w domu trwa remont, maszyny są pochowane a ja zamiast szyć układam panele podłogowe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aire, fajna poducha. Mówiłam, że patchwork jest zaraźliwy i na dodatek wciągający ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oo matko trochę mnie nie było ale już nadrabiam zaległości ![]()
nie tym razem literki były po prostu naszyte ( jednowarstwowe) przyszywam je zygzakiem a potem zygzakiem ale "niewidoczna nicią nylonową" żeby wzmocnić Aire wow!!! super podusia bardzo ładna- jak najbardziej zabieraj się do patchworku ![]() ![]() Ikk jak żyjsze i co szyjesz??? Martynior -hello hello??? ja z racji tego, że deszcz wygnał mnie do domu...uszyłam kilka takich drobiazgów... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żyję, żyję i nawet trochę szyję (według Twojego tutka sercowego ![]() ![]() A Twoje poduchy jak zwykle śliczne ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-06-06 23:21:08 przez ikk --- ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne poduchy, brawo Pollu.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
polla ale śliczne poduchy ![]() ![]() ![]() Co robisz,że te literki są takie,,puchate'' ? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne
|
47 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.