47 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje ![]()
Właściwie to już przy drugim, bo ciężko się "skręcało" i nie zawsze wychodziło tak równo jak bym chciała, ale postanowiłam być dzielna ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i bardzo dobrze że się zawzięłaś bo efekt jest super!!! Są to również moje ulubione kolorki więc podoba mi się jeszcze bardziej
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ikk ależ piękne te podkładki
![]() ![]() u mnie totalna niemoc twórcza, albo żeby lepiej zabrzmiało brak czasu ![]() zakupiłam w owatę i muszę się w końcu ruszyć... ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuje, ale wbrew pozorom to cierpliwość potrzebna była tylko przy pikowaniu echo wokół "kwiatków", cała reszta poszła szybko i składnie. Dresden plate tylko wygląda tak skomplikowanie, a w rzeczywistości to bardzo przyjemny wzór.
Wiosną wszystkim brakuje czasu ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczne te podkładki ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja nie mogę ale cudo!! Ahhh po prostu przepiękne!! Padłam... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
śliczne podkładki!! moja szczena leży na podłodze...
ja byłam wczoraj na warsztatach patchwork crazy ![]() ![]() aparat jakoś mi szwankuje i kiepskiej jakości fota - ale coś widać... tyle udało mi się zrobić przez czas warsztatów... muszę teraz jeszcze przyciąć i doszyć dwa kawałki obszycia, dorobić spód i przepikować! znaczy się nauczyć to robić - mam teraz na czym to będę kombinowała |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny, serdecznie dziękuję za pochwały ![]() ![]() ![]() Karolinka84r, ciekawie się zapowiada Twój szalony patchwork. Nie chcę Cię martwić, ale przy szalonym patchworku pikowanie szalonym trzmielem jest obowiązkowe ![]() A gdzie były te warsztaty? Warte polecenia? ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Powiadasz, że byłaś na warsztatach z crazy patchworku... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój kawałek na razie leży niesfotografowany i nie wiem, co z nim dalej zrobić... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() a ja wrzucę tylko fotki skończonego pokoju młodego tzn narzutki "starej" ale w nowej scenerii ![]() -btw- miała być ścian błękitno szara a jest zielono- szara ![]() kolory na fotkach są przybliżone do rzeczywistych nie potrafię dobrze ich uchwycić aparatem ________________________________________________________
|
47 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.