Wersja do druku

47 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »

Stara Gwardia
Stara Gwardia
tak tak wycinanie to sztuka ;p

Martynior, czekam na całość żyraf - według mnie najlepsza będzie nić kremowa (jak wspomniała Polla), przy tych kolorowiastych żyrafach inna może zniknąć lub się gryźć.

A co do żelazka, to się nie napalajcie drogie Panie. Ono jest tylko na 110v (USA only) i na dodatek nie jest tak fajne jak wyglada - nawet Jenny miała je tylko na jednym lub dwóch filmach a potem wrociła do normalnego. Jak je zobaczyłam to też od razu oczy mi błysnęły - szczególnie, że wtedy jeszcze walczyłam z dużą deską i krzywą podłogą :D - ale jak poczytałam różne wpisy na ich temat to sobie odpuściłam. Już bardziej podobałoby mi się takie jak ma Vanessa: http://www.youtube.com/watch?v=Qi76H5JQ9BE (45 sekunda filmu) - ale zastąpiłam je turystycznym i też jawa (działa - napisane przez znajomego hindusa :glupek: )
Tja.. :D uwielbiam 'zangielszczenia' polskiego ;)
Z mojego kolegi (nazwisko Wiechecki) zrobili "Łajczeki" :D Nawet nie załapał, że to o niego chodzi jak pani wyczytywała imię ;)

Niee.. na żelazko się nie napalam - potrzeba mi jakiegoś przenośnego i dobrze parującego. Ale takie gadżety typu 'samo wstaje' zawsze zwraca na siebie uwagę ;)

Ikk - no właśnie kupiłam beżową/kremową i będę działać... niedługo.. jak mój przyszły-niedoszły wyniesie meble ;)
Stara Gwardia
Ten "mój" Hindus to mówił całkiem nieźle, ale pisanie ... - nasz język jest koszmarny pod tym względem. A co do nazwisk to nic mi nie mów - mojego panieńskiego nikt nie jest w stanie wymówić (Polacy namiętnie je przekręcają), po wielu próbach czasem się udaje Irlandczykom i niektórym Francuzom (jak bardzo im zależy) i nawet jak pomijają polskie znaki to i tak język się wszystkim plącze.
no i kto by pomyślał ze żelazko-UFO będzie miało taka krótka karierę :milczek:

to już się nie ślinię

Ikk nie gadaj :D nazywasz się Grzegorz Brzęszcz..szczyszy ...kiewicz :rotfl::rotfl::rotfl:
Wystarczy zbitek ks i jeszcze ą i ż i wszyscy wymiękają :wysmiewacz:
A skąd żeś takiego Hindusa wyrwała? ;)
U mnie nagminnie wszyscy nazywają mnie "Martina" zamiast Martyna bo jakoś im nie idzie bez zmiękczenia ;)

W ogóle to można się i na angielskim nieźle zagiąć. Co mi się najbardziej podoba to fakt, że region Worcester tak naprawdę czyta się "Łusta".. tak samo z Leicester - "Leste".

Ale zgadzam się, że polski język dla obcokrajowców jest mega trudny!
Zaaklimatyzowany
DZiewczyny jak Wam się widzi taka sukienka? (zdjęcie mojej znajomej) ale chyba jak się wprawię to taką uszyje:zacieszacz:

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
sukieneczka bardzo wdzięczna i chyba prosta w uszyciu- bo ja się nie znam( chociaż po cichu powiem że bardzo mnie kusi uszycie sukieneczki letniej dla dziewczynki)- a ona jest typowo patchworkowa czy materiał przypomina patchwork?, a modelka 1 klasa:)

47 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.