47 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak tak wycinanie to sztuka ;p ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Polla, gwiazda mega - ciekawa jestem całości.
Martynior, czekam na całość żyraf - według mnie najlepsza będzie nić kremowa (jak wspomniała Polla), przy tych kolorowiastych żyrafach inna może zniknąć lub się gryźć. A co do żelazka, to się nie napalajcie drogie Panie. Ono jest tylko na 110v (USA only) i na dodatek nie jest tak fajne jak wyglada - nawet Jenny miała je tylko na jednym lub dwóch filmach a potem wrociła do normalnego. Jak je zobaczyłam to też od razu oczy mi błysnęły - szczególnie, że wtedy jeszcze walczyłam z dużą deską i krzywą podłogą ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tja..
![]() ![]() Z mojego kolegi (nazwisko Wiechecki) zrobili "Łajczeki" ![]() ![]() Niee.. na żelazko się nie napalam - potrzeba mi jakiegoś przenośnego i dobrze parującego. Ale takie gadżety typu 'samo wstaje' zawsze zwraca na siebie uwagę ![]() Ikk - no właśnie kupiłam beżową/kremową i będę działać... niedługo.. jak mój przyszły-niedoszły wyniesie meble ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten "mój" Hindus to mówił całkiem nieźle, ale pisanie ... - nasz język jest koszmarny pod tym względem. A co do nazwisk to nic mi nie mów - mojego panieńskiego nikt nie jest w stanie wymówić (Polacy namiętnie je przekręcają), po wielu próbach czasem się udaje Irlandczykom i niektórym Francuzom (jak bardzo im zależy) i nawet jak pomijają polskie znaki to i tak język się wszystkim plącze. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no i kto by pomyślał ze żelazko-UFO będzie miało taka krótka karierę ![]() to już się nie ślinię Ikk nie gadaj ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wystarczy zbitek ks i jeszcze ą i ż i wszyscy wymiękają ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A skąd żeś takiego Hindusa wyrwała?
![]() U mnie nagminnie wszyscy nazywają mnie "Martina" zamiast Martyna bo jakoś im nie idzie bez zmiękczenia ![]() W ogóle to można się i na angielskim nieźle zagiąć. Co mi się najbardziej podoba to fakt, że region Worcester tak naprawdę czyta się "Łusta".. tak samo z Leicester - "Leste". Ale zgadzam się, że polski język dla obcokrajowców jest mega trudny! |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
DZiewczyny jak Wam się widzi taka sukienka? (zdjęcie mojej znajomej) ale chyba jak się wprawię to taką uszyje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukieneczka bardzo wdzięczna i chyba prosta w uszyciu- bo ja się nie znam( chociaż po cichu powiem że bardzo mnie kusi uszycie sukieneczki letniej dla dziewczynki)- a ona jest typowo patchworkowa czy materiał przypomina patchwork?, a modelka 1 klasa ![]() ________________________________________________________
|
47 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.