47 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne! A sowa ma nóżki czy urwało? :P
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ślicznie wyszło! I widzę, że się wkręcasz w pikowanie z wolnej ręki!
![]() Ramkę też możesz przepikować jak chcesz.. tylko już nie tak gęsto jak środek... Zrób jakieś 2 wywijasy i tyle.. wszystko będzie zszyte a nie będzie psuło efektu końcowego ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow - kobietki, ale pognałyście z pracami. Cudowności ![]() ![]() ![]() Polla, jestem pod wrażeniem Twojego pikowania z wolnej ręki. Ja chyba się nigdy nie zdecyduję. Changela, bardzo ładne kolory, a nie zostało Ci trochę tej bawełny w róże na lamówkę? Myślę, że byłaby ciekawa. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne te wasze prace!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie coś mi nie pasowało, że tak w powietrzu wisi, ale już je namierzyłam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no i to błąd...ja tez się czaiłam a tu taka niespodzianka, że to wcale nie takie straszne- spróbuj serio bo warto ![]() Martynior no właśnie nie chce "ramki" pikować...bo chcę żeby była inna od reszty ![]() dziękuję wszystkim za miłe słowa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pollu, poprzez wybiórcze pikowanie uzyskałas rewelacyjny efekt wypukłosci. Calość świetna. Miło popatrzeć na Twoje staranne wyroby.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oo matko az się zaczerwieniłam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a to narzutka z książki która skanowałam ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 20:49:14 przez polla --- ________________________________________________________
|
47 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.