Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny ten misiu. Pomysł bardzo fajny. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Piękny misiu a właściwie Misia. Prawdziwe włosy - mdleje ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Misia po porstu rewelacja!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tez nie zniknelam z forum.
Jestem i wklejam nowe prace. Ostatnio pracowalam nad baletem. A to sa sukienki baletowe ostatnio u nas szyte. Zdjecie 1.Cala sukienka Zdjecie 2 i 3.Drugie sukienki.Nie zdazylam zrobic zdjecia calej sukienki polaczonej.Osobno jest spodniczka i przygotowane gorsety do polaczenia razem. Zdjecie4.Wyglad spodniczki od spodu. --- Ostatnio edytowane 2017-04-09 11:29:47 przez malgosia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszcze drugi balet.
--- Ostatnio edytowane 2017-04-09 11:30:16 przez malgosia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszcze pare zdjec.
1,2,3,Sukienki w calosci. 4.Sukienki z tylu.Manekin byl za maly,ale chcialam pokazac jak wyglada zapiecie na haftki. 5.Bylo duzo tych sukienek,I to jeszcze nie wszystkie.Nawet nie polowa. --- Ostatnio edytowane 2017-04-09 11:31:11 przez malgosia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka inna sukienka.
--- Ostatnio edytowane 2017-04-09 11:32:11 przez malgosia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wow naprawdę piękne sukienki, ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To są prawdziwe dzieła sztuki. Oczywiście nie do wykonania przeze mnie, ale mogą być źródłem inspiracji.
Jestem ciekawa gdzie szyjesz? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żebym ja choć raz w życiu mogła się ubrać jak ten miś (Misia)! ![]() Małgosiu, koniecznie zdradź wszystkim nowym na forum gdzie szyjesz. Mnie się coś kojarzy, że Ty pracujesz w pracowni krawieckiej przy teatrze, ale nie wiem czy mi się to dobrze kojarzy. Na pewno przedstawiasz najbardziej "bajkowe" (niezwykłe i niecodzienne) kreacje na forum... ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.