Stara Gwardia
![]() |
|
Taka sobie cygańska sukienka z szyfonu i koronek.
--- Ostatnio edytowane 2017-04-09 11:24:06 przez malgosia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka sobie sukienka haftowana w kwiatki i ozdobiona jedwabnymi ciekawie wiązanymi tasiemeczkami.
Nie wiem jak sie to nazywa po polsku.To sa takie jedwabne nici tworzace waska tasiemke,bardzo mieka. --- Ostatnio edytowane 2017-04-09 11:24:31 przez malgosia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta sukienka może już kiedyś była,bo dawno ją szyłam.
--- Ostatnio edytowane 2017-04-09 11:25:02 przez malgosia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta sukienka była na taka sobie troche puszystą klientkę.
Przepraszam,ze na takim okropnie starym manekinie. --- Ostatnio edytowane 2017-04-09 11:25:32 przez malgosia --- |
|
Administrator
![]() |
|
Małgosiu cudnie szyjesz, bardzo oryginalne kreacje ale sukienka nr 3 to mnie powaliła na kolana ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Małgosiu, śliczne te twoje sukienki, widać, że spędziłaś przy nich trochę czasu
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Małgosiu jest czym oko nacieszyć, mnie urzekła ta cygańska
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zwykle bardzo skromna jesteś .Ale dzięki Tobie mogę nacieszyć oko czymś wyjątkowo pięknym.
Cyganka urzekającą ,wczoraj tez oglądałam ten żakiet też był piękny i ta sukienka . ![]() A cała reszta ,wiesz sama ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Małgosiu,dzięki za uznanie za moje ciuszki, ale Tobie należy się wielki, wielki komplement za mistrzowskie szycie. Twoje suknie są przepiękne i takie bajeczne.... Mnie szczególnie przypadła ta łososiowa , wyszywana, z poszerzanym dołem oraz cygańska. Te kolory , fason naprawdę bajka!!!
Ale na fotce z cygańską sukieneczką zauważyłem człowieka płci męskiej, to mnie trochę podbudowało, że nie tylko ja jestem zafascynowany sukienkami. Pozdrawiam, |
|
Świeżynek
|
|
Podpisuję się rękami i nogami. Ale czy ta suknia jest przeżroczysta, czy tylko zlewa się z kolorem manekina?
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.