Stara Gwardia
![]() |
|
Trauta, no bardzo ładnie to wygląda!
![]() A Ty, Rojkowa, nie ściemniaj, bo wszyscy wiedzą, że szyłabyś po prostu więcej toreb ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki serdeczne, jesteście niezmiernie mili ![]() Iwi, to w początkowej fazie miał być nietoperz, ale że nic nie chciało się układać jak trzeba, bo jednak materiał niewdzięczny na tego typu zwisy, więc zmieniłam w projekcie niemalże wszystko. Zdjęcia wrzucę wieczorkiem, teraz lecę ze szkrabem do lekarza. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam nadzieję, ze szkrab nie chory..
I ciuszki wreszcie ujawnione- Super!!! Naprawdę dobra robota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-20 17:46:42 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
FF, ale żeś mnie rozszyfrowała normalnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Eleganckie uszytki - kiedy ja coś takiego wyprodukuję????? Jakoś ciuchy mi nie leżą ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szkrab niestety nadal chory ![]() Dzisiejsza sesja foto pokazała mi, jakie trudne to selfie do wykonania jest ![]() ![]() ![]() Zdjęcia, niezbyt jakości, aparatem córci robione ![]() Ikk, spróbuj, ja też wiem, że to moje, to żaden szał nie jest, ale ważne, że się ma frajdę z szycia, chociażby miało na dno szafy spaść, ja czerpię przyjemność z samej pracy przy tym, z siedzenia przy maszynie, dłubaniu igłą, rozmyślaniu nie tylko o kłopotach i smutkach, a tych ostatnich mi nie brakuje. To jest moja odskocznia, czas na reset. Rojkowa, nie wykręcaj się sianem, jedną torbę mniej uszyjesz, nic się nie stanie. Za to ciucha będziesz miała ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-20 23:02:14 przez Trauta --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
BArdzo ładnie, a powiedz mi co to za materiał ten w kropki? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hah, żebym to ja jeszcze wiedziała ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no na ludziu bardzo mi się ta bluzka podoba! bardzo! zdrówka dla szkraba ! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o piątej godzinie moje dziecię mi pobudkę zrobiło, więc sobie do ekrawiectwa zasiadłam, a tu Trauta się w nowej bluzeczce uśmiecha ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.