Stara Gwardia
![]() |
|
Proponuję nowy wątek o naszych torebkach, są nieodłącznym elementem naszej garderoby. Piszcie czym się kierujecie dobierając torebkę i w ogóle w tym temacie. A może nosicie torebki wykonane własnoręcznie, wstawiajcie zdjęcia. Mi chodzi po głowie pomysł uszycia fajnej torby ale z realizacją projektu już gorzej, brak czasu . Jak do tej pory udało mi sie uszyć parę prostych toreb na zakupy, z moim logo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna torba, ja mam jakąś słabość do motyli, bardzo mi się podoba. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A skąd maleńka wytrzasnęłaś tą tkaninę ![]() Bo bardzo mi się podoba . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Miałam raz taką klientkę, coś tam jej uszyłam , a ona przyniosła mi całą torbę różnych materiałów i nic za nie nie chciała , były tam nawet spore kupony fajnych tkanin. Dlatego te torby poszły na prezenty , między innymi dla tej pani. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Świetna ta torba i bardzo praktycznie ![]() Osobiście uwielbiam torby i torebki i mam ich sporą kolekcję(chyba mam ich więcej niż butów). Narzeczony czasem się podśmiewa ze mnie ale nic na to nie poradzę. Najczęściej kupuję na e-torebce bo ich modele bardzo mi odpowiadają. Lubie tez pobuszować w lumpeksie bo tam z kolei można trafić na jakiś ewenement :] No i własnoręczne szycie - kiedyś szyłam całkiem sporo, ozdabialam i sprzedawałam torby na allegro. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja - jeśli mam przyznać się do takich typowych damskich bzików - to największego mam na punkcie biżuterii, a w drugiej kolejności torebek. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten materiał był w motylki? A ja myślałam, ze te motylki to haft. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A wiesz, że ja też tak myślałam... ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatnio też szyłam kilka siatek na zakupy. Myślę, że w końcu minie moda na te foliowe siatki i wszyscy zaczną na nowo nosić siatki z materiału. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo to haft , ale pytałaś o materiał a nie o motylki ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.