Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajne te twoje torby. Ja coraz częściej nie używam na zakupy foliowych torebek , tylko zabieram swoją z domu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też myślałam ,że to taka tkanina nie z haftem .Świetna sprawa z tym haftowaniem .
Panett śliczne te Twoje torby też . ![]() Coraz więcej ludzi chodzi z takimi torbami ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-02-08 17:31:44 przez migotka --- ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja już mam dość tej zimy!!!
Uszyłam sobie do pracy dużą torbę na wiosnę. Noszę dużo książek, więc torba musiała być obszerna, ale, dodatkowo, myślę, że ten wzór na tkaninie wymagał takiego fasonu. To na razie ostatnia moja prostokątna torba, muszę się przerzucić na inny fason. Torebka ma zamek, a w środku kieszonki, jedna też na zameczek, i jest usztywniona jakimś dziwnym materiałem, który pani w sklepie nazywała jeansem. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale fajna ta torba! uszyję sobie podobną, i taką od Migotki i taką jedną co ją szyła JoAg ze starego forum... ale chyba dopiero po pelerynach
![]() --- Ostatnio edytowane 2010-02-20 18:25:01 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna torba, taka wiosenna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nareszcie ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-02-22 18:44:17 przez migotka --- ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie, cieszę się, że się komuś oprócz mnie podoba. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Jest olbrzymia, ale bardzo sympatyczna
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo podoba mi się biała z motylkami .SUPER !!! Foliowych worków mam już dość !!! ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Juz myślałam,że się Jagoda znalazła,a tu nic
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.