Stara Gwardia
![]() |
|
wybacz moje niewprawne oko ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
bardzo ładna ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Torebki wypas na maxa ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wiotkości nie widać, widać za to rękę fachowca ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka jest bombowa i do tego w moim ukochanym kolorze!! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A jaką maszynę masz do tych haftów?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aż trudno uwierzyć,że to pierwsza Twoja torebka.Elegancka robota! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taką oto hafciarkę , nic rewelacyjnego , wolałabym coś lepszego ale musi mi ta wystarczyć
http://eti.com.pl/Katalog/Hafciarki-janome/Hafciarka-komputerowa-Janome-MC350e.html ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No wiesz ITA????? ![]() ![]() Cena brutto: 3 862,45 zł - i to za taką cenę jest to nic rewelacyjnego???? ![]() Chyba ,że masz zaklad produkcyjny - to mogłabym zrozumieć,że Ci nie wystarcza ... ale też niekoniecznie... ![]() Myślę,że przesadziłaś trochę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
POdzielam szok jaki przezyla KOra czytajac cene ,tez tam mialam ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.