| Stara Gwardia
  |  | 
| wybacz moje niewprawne oko   niedawno przegladalam podobne naszywki i dlatego o czyms takim pomyslalam. Tak czy inaczej torebka cudna  ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| bardzo ładna ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Torebki wypas na maxa     ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Wiotkości nie widać, widać za to rękę fachowca  ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Torebka jest bombowa i do tego w moim ukochanym kolorze!! ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| A jaką maszynę masz do tych haftów?
 | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Aż  trudno uwierzyć,że to  pierwsza  Twoja  torebka.Elegancka  robota!  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Taką oto hafciarkę , nic rewelacyjnego , wolałabym coś lepszego ale musi mi ta wystarczyć
 http://eti.com.pl/Katalog/Hafciarki-janome/Hafciarka-komputerowa-Janome-MC350e.html ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 No  wiesz ITA?????    Cena brutto: 3 862,45 zł - i to za taką cenę jest to nic rewelacyjnego????   Chyba ,że masz zaklad produkcyjny - to mogłabym zrozumieć,że Ci nie wystarcza ... ale też niekoniecznie...   Myślę,że przesadziłaś trochę  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| POdzielam szok jaki przezyla KOra czytajac cene ,tez tam mialam  ale torebka wyszla super, fajny kolor, haft i napewno taka szyta ma duzo kieszonek w srodku. ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook