Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć wszystkim!!
Cieszę się że was znalazłam ![]() ![]() ![]() No to cześć wszystkim babom! i panom też oczywiście ![]() Aha! Czy ktoś może ma pojęcie, czy stare singery mają tylko jeden ścieg? Tam jest taka dźwignia jakaś ale lekko to ona raczej nie chodzi, a nie mam ochoty rozwalić zabytkowej i do tego działającej maszyny :P --- Ostatnio edytowane 2011-04-14 16:33:59 przez Juli --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Juli ![]() Zabytkowy Singer niestety ma tylko jeden ścieg. Mam też takiego,na pedał jeszcze,z główką zamontowana na stałe na wierzchu stolika ... a wajcha pozwala tylko na ustawianie długości ściegu. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jeju!! dzięki ![]() czyli jak ją ruszę to się nic nie zepsuje ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj w miejscu pozytywnie zakreconych nalogowcow szycia.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witamy, witamy!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Juli Singer znosi wiele... ![]() Tę wajchę można regulować - to pokrętło... odkręcasz i wtedy chodzi swobodniej . Ustawiasz odpowiednią długość i lekko ją dokręcasz. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() dzięki wszystkim, jutro spróbuje pokręcić :P kupiłam sobie materiał dziś ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Witam serdecznie na forum!!!!
Juli pokaż co szyjesz, my bardzo lubimy ogladać ciuszki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj tak lubimy oglądać ciuszki, witaj na forum. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj, ja też posiadam Singera na pedał...szyje jak dziki ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.